1)-tribunen forlenges med to nye år

De fire avdelingene i SpareBank 1 Nordvest og Midt-Norge forlenger avtalen som tribunesponsor på nordsiden av Kristiansund stadion

De siste 3 årene har tribunen på nordsiden av Kristiansund stadion gått under navnet 1)-tribunen. 

Nå forlenges avtalen ut 2021 til stor glede for begge parter.

1)-tribunen er et samarbeid mellom Sparebank 1 Nordvest, Sparebank 1 Finans Midt-Norge, Eiendomsmegler 1 og Sparebank 1 Regnskapshuset Nordvest. 

Einar Bergem i Regnskapshuset forteller at det føles helt riktig å støtte KBK:

- Kristiansund Ballklubb betyr vanvittig mye for regionen, og det er noe vi alle ønsker å samles om. Ved å være tribunesponsor så får vi god synlighet på TV, og gode sesongkort som vi kan bruke til å ta med kunder på kamp. Det er veldig bra.

Hans Mellemsæther, som er sponsorsjef hos Generalsponsor Sparebank 1 Nordvest forteller om et givende samarbeid:

- Vi som bank har vært en lojal støttespiller i alle år. Det er også gledelig for oss å fortsette merkevarebyggingen gjennom 1)-tribunen. Som Einar sier er det en flott mulighet til å ta med kunder og partnere med på kamp. Vi har helt klart merket at vi får flere kunder i banken ved å være generalsponsor og bidragsyter til Kristiansund Ballklubb. Vi gleder oss til nok et år i Eliteserien, og ønsker alle lykke til! 

Kristiansund Ballklubb ser frem til videre samarbeid, og mange gode påfunn på 1)-tribunen også i de neste to årene.

Foto: Hans Mellemsæther (Sparebank 1 Nordvest), Eli Kvåle (Eiendomsmegler 1), Lars Egil Aas (Sparebank 1 Finans Midt-Norge og Einar Bergem (Sparebank 1 Regnskapshuset Nordvest) 

K3T6oAELPRo
Uglan supporterklubb vil fortsatt lage stemning under tribunenavnet 1)-tribunen // Foto: NTB Scanpix

 

Annonse fra Eliteserien: