2-1 seier mot Horsens

Årets første kamp i sesongsoppkjøringen endte med seier mot danske Horsens. Bendik Bye og Aliou Coly sørget for mål på Maspalomas Stadion på Gran Canaria lørdag ettermiddag.

Det ble en kamp som bølget fram og tilbake i 1.omgang. 40 minutter ut i førsteomgangen fikk Flamur Kastrati en god mulighet, men skuddet gikk rett på danskenes keeper. Både Kastrati og Liridon Kalludra hadde sine mulighet før pausen.

KBK vant 2-1 mot Horsens.

For å bruke treningskampen godt ble det gjort en del bytter etter pausen.  KBK hadde to gode angrep etter pausen, og i det 50.minutt sørget Bendik Bye for at KBK gikk opp til 1–0 etter en pasning fra Olav Øby. I det 70. minutt sender samme Øby en super pasning til Aliou Coly som setter ballen i mål.

Danskene reduserer til 2-1 i 73.minutt, og det holder seg til dommeren blåser av kampen. Dommeren har en relativt travel dag med kortbunken. Diagne som er på prøvespill for KBK fikk direkte rødt kort, og mot slutten av omgangen fikk KBK med Amin Askar sitt andre røde kort.

Aldri bra med røde kort. Vi får håpe at de var fordi spillerne var ivrige etter å vise seg fram, kommenterte KBKs daglige leder Kjetil Thorsen fra Tidens Kravs fotballstudio sammen med Rune Edøy og Lars Helge Høvik på tk.no.

Hildegunn Orholm og Per Ola Harstad så kampen på Maspalomas stadion.

På den solfylte tribunen satt omkring 30 ivrige og enstusiastiske KBK-supportere. Blant disse var Hildegunn Orholm og Per Ola Harstad fra Kristiansund. De er begge ivrige supportere på hjemmebane, men denne gangen var de på plass også på Maspalomas Stadion.

-Dette ble en tøff og tight kamp allerede i januar, og det mot en god motstander fra Danmark. Guttene virket å ha mye energi og framstod solid over hele fjøla. Både gamle og nye spillere viste seg fram på svært god måte, melder Per Ola Harstad fra Gran Canaria.

Han synes det var litt unødvending å pådra seg 2 røde kort i en treningeskamp så tidlig i sesongen, men than toro det garantert blir mye moro med disse guttene framover.

- Med 30 suppoertere på treningkamp her nede viser at interessen for KBK bare ser ut til å bli større og større, avslutter Harstad.