3-2 seier mot Brattvåg

Dagens treningskamp mot Brattvåg bød på scoringer og underholdning

Tett og jevn match i regnvær på Kristiansund stadion

KBK benytter pausen i Eliteserien til å spille treningskamper.

I dag gjestet Brattvåg Kristiansund stadion - i det som ble en målrik kamp. KBK møtte forøvrig samme lag i NM i fjor, hvor de vant 2-0 på bortebane.

Brattvåg rykket opp til 2.divisjon i fjor, og treneren på laget, Rune Ulvestad er far til Dan Peter og Pål Erik Ulvestad som begge spiller i KBK.

I år som i fjor, var KBK best og vant fortjent.

KBK startet med følgende lag: Sean McDermott, Bent Sørmo, Aliou Coly, Joakim Bjerkås, Christoffer Aasbak, Sondre Sørli, Stian Semb Aasmundsen, Jesper Isaksen, Torgil Gjertsen, Liridon Kalludra og Bendik Bye.

Målfarlig Kalludra

Liridon Kalludra ga hjemmelaget ledelsen etter 18 minutter. Han headet et innlegg fra Sondre Sørli i mål.

Ikke veldig lenge etter økte KBK til 2-0, etter nok en bra prestasjon av Kalludra. Han satte opp Christoffer Aasbak på venstresiden med en flott pasning - ballen ble så spilt tilbake til svensken som scoret sikkert fra 11 meter.

2-0 sto seg til pause.

KBK skrudde ned tempoet i andre omgang, og Brattvåg var tidvis helt på høyde med KBK spillemessig.

Brattvåg kom seg til et par farligheter, og fikk også til slutt betalt. Innbytter Willy Zamble reduserte for sunnmøringene etter 65 minutter.

KBK svarte derimot ganske kjapt etter reduseringen, og gikk opp til 3-1. Bendik Bye kom seg fri på høyresiden, og slo et presist innlegg inn Daouda Bamba headet enkelt i mål.

Etter Bambas scoring ble det en del rot fra begge lag, men Brattvåg ga seg ikke før de hadde fått inn nok en scoring. Helt på tampen reduserte de nok en gang ved Torbjørn Grytten, og kampen ender til slutt 3-2.

En god gjennomkjøring for begge lag, hvor KBK gjorde mange bytter i løpet av kampen. Det ble også gitt verdifull spilletid til fremadstormend junior-spillere og A-lags spillere som så langt ikke har fått så mye spilletid i Eliteserien.

Ny treningskamp på lørdag

På lørdag kommer Levanger FK på besøk - kampen spilles på Kristiansund stadion og starter klokken 15:00. Velkommen!