Amahl Pellegrino klar for KBK

Jakten etter en ny angrepsspiller har vært lang og intens, men i dag ble det klart at Strømsgodset-spiss Amahl Pellegrino har signert for Kristiansund Ballklubb

Amahl Pellegrino (29) har i dag signert en avtale for Kristiansund Ballklubb som knytter han til klubben ut sesongen 2021. 

Det ble i dag klart etter en vellykket medisinsk test, og signering på Kristiansund stadion. 

Pellegrino har spilt store deler av sin karriere som venstrekant, men er også et meget godt alternativ til å brukes som ren spiss. 

Den tidligere Drammen FK, Bærum, Lillestrøm, Mjøndalen og Strømsgodset-spilleren slutter seg til KBK med umiddelbar virkning. Det vil si at Pellegrino er spilleklar allerede til helgens kamp mot Mjøndalen. 

Sportslig leder i KBK, Kenneth A. Leren forteller om en angriper som kan brukes i flere posisjoner, og som vil tilføre KBK nye og verdifulle kvaliteter: 

«Amahl Pellegrino er en spiller vi kjenner godt til. Han har spilt mye mot KBK, og vi har fulgt han over lang tid. Han tilfører oss noen meget verdifulle offensive kvaliteter, og kan bekle flere roller fremover i banen. Han har bevist tidligere at han er en målgjører, og vi ser veldig frem til å se han spille i KBK-drakt. En god singering vi er veldig fornøyd med å lande.»

Vi ønsker Amahl Pellegrino hjertelig velkommen til laget for lidenskap! 

#KBK #LagetForLidenskap 

tdc66b3b
Amahl Pellegrino har signert en 2,5-års avtale med Kristiansund Ballklubb

 

Annonse fra Eliteserien: