Amidou «Mido» Diop klar for KBK

KBK forsterker troppen ytterligere. Amidou Diop (25) har signert en kontrakt som knytter han til klubben ut 2019

Amidou «Mido» Diop er klar for KBK.

Mido er et kjent navn i Baillbyen, da han var her på lån vårsesongen 2016. Den gangen ble det 15 kamper og 7 mål på den høyreiste midtbanespilleren fra Senegal. 

Senegaleseren kommer fra Molde FK, og har skrevet en kontrakt som binder han til Kristiansund Ballklubb ut 2019.

Spilleren selv er glad for å kunne kle seg i mørkeblått igjen: -

«Jeg er veldig glad for å signere for KBK. Nå gleder jeg meg til å bevise hva jeg kan ute på banen, og hjelpe lagkameratene mine til å vinne kamper. Forhåpentligvis kan jeg også bidra med scoringer og offensive bidrag også

Amidou Diop blir klubbens fjerde signering i sommervinduet, og Christian Michelsen legger ikke skjul på at han er fornøyd med å sikret seg signaturen til Mido: -

«Vi får en sulten gutt som har hatt et tøft år bak seg spillemessig i Molde FK, etter en meget bra vårsesong hos oss i fjor. Mido gleder seg til å spille fotball for KBK, og har vist tidligere at han er en fantastisk spiller.»

Assistenttrener Ole Olsen supplerer hovedtreneren: -

«Vi kjenner han, og han kjenner oss. Mido er en spiller som er klar fra dag én. Han er også en midtbanespiller med offensive kvaliteter som forhåpentligvis vil gi oss målpoeng i form av mål og målgivende.»

Diop er klar for spill allerede til helgen når KBK møter Rosenborg BK på Lerkendal stadion i Trondheim.

Kristiansund Ballklubb ønsker å rette en enormt stor takk til næringsliv og enkeltpersoner som har bidratt til å muliggjøre de nye signeringene dette overgangsvinduet. (Olav Øby, Torgil Øwre Gjertsen, Andreas Rødsand og Amidou Diop) Til sammen har klubben fått gaver og midler på rundt 1,2 millioner NOK, noe som selvfølgelig har vært helt avgjørende. 

#KBK #LagetForLidenskap

IMG_20170801_115341
Daglig leder Kjetil Thorsen signerer med Amidou «Mido» Diop
Annonse fra Eliteserien: