Åpningstider på stadion 16.mai

Her finner du åpningstider for Fanzone, Møre Drift VIP, Slatlem Corner, Supporterbutikken og Talgø Mathall før kampen mot Molde FK

Det er klart for fotballens festdag på Kristiansund stadion!

Kampen mot Molde FK er utsolgt, værmeldingene er gode, forventningene bruser hos alle supporterne - vi står ovenfor årets kuleste fotballkamp på Nordmøre! 

Nå håper vi at stadion-området fylles av tusenvis av engasjerte nordmøringer mange timer før kamp på torsdag når Molde FK kommer på besøk i anledning fotballens festdag 16.mai. 

Talgø mathall serverer burgere, fishan og pizza, Slatlem Corner er klar for et heidundrende fotballvors, supporterbutikken selger KBK-effekter, Møre Drift VIP huser 300 personer med mat og drikke, Fanzone for barna og familier er åpen - alle steder vil selvsagt være bemannet av våre fantastiske og blide frivillige som gleder seg til å ta i mot dere! 

Åpningstider på kampdag

Slatlem Corner - 15:00
Talgø mathall - 15:00
KBK supporterbutikk - 15:00
Fanzone - 16:00
Møre Drift VIP - 16:00
Billettluka - 17:00 (for de som skal hente avlagte billetter)

Happy Hour på drakter i supporterbutikken

For å dra folk tidligst mulig på stadion kjører vi Happy Hour på alle drakter i supporterbutikken fra klokken 15:00 – 16:00 torsdag. Alle drakter selges til kun kr 500,- i dette tidsrommet! Gjerne spre ordet 😊
(Ordinær pris 599kr barn – 749kr voksen)

Start fotballens festdag i Fanzone!

Det blir også rigget til Fanzone 16.mai. Vi starter arrangementet kl. 16.00, og de 100 første barn og unge som er innom vil få seg en gratis is sponset av Bunnpris Brunsvika.

Her er det med andre ord ingen grunn til å nøle med å dra til Kristiansund stadion på torsdag. Møt opp tidlig - vi gleder oss til å se folkelivet! 

#KBK #LagetForLidenskap


Annonse fra Eliteserien: