Årets første borteseier i boks

Flamur Kastrati, Liridon Kalludra og KBK kjempet hele veien inn og sikret årets første borteseier mot Strømsgodset

KBK måtte noe uventet kjøre buss til Drammen til helgens bortekamp mot Strømsgodset, grunnet SAS-streik. Det virket ikke å ha vært en balastning for et KBK-lag som virkelig var i fyr og flamur fra første sekund i kampen. KBK ledet 2-0, men slapp Godset tilbake inn i kampen til 2-2 før Liridon Kalludra avgjorde kampen med et kremmerhus av en scoring. 3-2 seier og årets borteseier er et faktum. Fantastisk deilig!

KBK startet med følgende lag:

McDermott, Sørmo, Psyché, Hopmark, Aasbak, Diop, Isaksen, Kalludra, Gjertsen, Bye, Kastrati.

KBK i fyr og flamur

Flamur Kastrati var tilbake i startoppstillingen mot Strømsgodset etter en liten måneds skadeavbrekk. Kastrati som tidligere har spilt i Godset, fikk kjenne på et hjemmepublikum som ikke akkurat ønsket han velkommen med glede tilbake på Marienlyst stadion. Godsetunionen hadde grunn til å være bekymret, de hadde det.

Det er nettopp Flamur Kastrati som sørger for en drømmestart for KBK. Etter 6 minutter glipper det i de bakre rekker for Strømsgodset, og en årvåken Kastrati plukker opp et horribelt tilbakespill. Keeper Vilja står plassert utenfor eget mål og kan lite gjøre da Flamur setter ballen i det åpne målet. Flying start for KBK!

Kampen er forholdsvis jevn utover omgangen, men KBK er helt på høyde med Strømsgodset hele veien. Etter 30 minutter stormer Gjertsen inn i feltet mot Jakob Glesnes, som ser seg nødt til å hekte trønderen for å stoppe han. Straffe til KBK! Selvsagt er det Flamur Kastrati som skritter selvsikkert opp fra 11 meter, og banker ballen kontant i mål! 2-0, og det ser virkelig lyst ut for bortelaget.

Stillingen står seg til pause.

KBK for defensive i starten av 2.omgang

Strømsgodset kommer ut i hundre etter pause, og KBK blir tydelig tatt på senga. Henger ikke med i det hele tatt i første halvdel av 2.omgang, og hjemmelaget vasser i sjanser en periode. Det skal også til slutt gi god uttelling. Reduseringen kommer etter 60 minutter, da Andreas Hopmark er uheldig og styrer ballen i eget nett på et innlegg fra Jonathan Parr. Uflaks!

KBK rekker såvidt å ta avspark før Godset kommer igjen. Kun ett minutt etter reduseringen utligner hjemmelaget! Nok en gang er det Jonathan Parr som får lagt inn, og Pellegrino er størst og sterkest i feltet når ballen kommer. Stiger til værs og stanger inn 2-2 bak en sjanseløs Sean McDermott. Fryktelig tungt for KBK - nå begynte nok de fleste å tenke de verste tanker om kamputfallet.

Heldigvis har vi en fryktelig god svenske på midtbanen ved navn Liridon Kalludra. KBK spiller seg fint opp i banen, før Liri mottar ballen på utsiden av 16-meteren til Godset. Han legger kula til rette før han bøyer den bort i lengste hjørne bak en fullstendig utspilt Viljar Myhra. Et kremmerhus av en scoring og KBK er tilbake i ledelsen!!

KBK kjemper som løver, og står i mot et Strømsgodset som jager utligning. Kampen ender til slutt 2-3 og vi har med det sikret oss årets første 3-poenger på bortebane. En følelse det er vanskelig å beskrive med ord.

Vi takker gutta for kampen, og ønsker de en feststemt tur hjem med buss til Nordmøre og Kristiansund igjen. Fesk og potet, æææhh!