Årets første hjemmekamp

Offisiell åpning av nye Talgø Mathall og masse liv på stadion i forbindelse med årets første hjemmekamp

Værmeldingene stråler, Talgø Mathall skal offisielt åpnes, Slatlem Corner skal fylles med supportere og Møre Drift VIP skal huse over 300 gjester. Det er klart for årets første hjemmekamp på Kristiansund stadion! 

Etter tap i serieåpningen mot Viking, er KBK klare for å slå tilbake når Vålerenga kommer på besøk på søndag.

Slatlem Corner og KBK supportershop åpner dørene først

Det er meldt strålende vær, så Slatlem Corner vil åpne dørene klokken 15:00. Våre flotte frivillige står selvsagt klare for å ta i mot de som kommer. 

Supporterbutikken åpner også til samme tid, klokken 15:00. Her er det bare å ta turen innom for å sikre seg den splitter nye hjemmedrakten vår, samt andre KBK-effekter. Om du enda ikke har hentet ditt sesongkort, kan det gjøres i supporterbutikken på kampdag. 

Snorklipping og offisiell åpning av Talgø Mathall 

Kristiansund stadion fortsetter å utvikle seg. På nyåret startet byggingen av Talgø Mathall, et konsept som skal bidra til at familier og supportere kan ta søndagsmiddagen på stadion før kamp. Her blir det servering av 3 forskjellige retter under tak og varmelamper i flotte KBK-omgivelser!

NB! Klokken 16:00 på søndag vil det bli offisiell åpning av Talgø Mathall, hvor Talgø og entreprenør Strand & Stubø vil kjøre snorklipping før åpning! Vi håper så mange som mulig tar turen, og at det blir stinn brakke foran årets første hjemmekamp på Kristiansund stadion.  

Bygget er i sin helhet sponset av våre fantastiske samarbeidspartnere Talgø, West Elektro og Strand & Stubø med flere. Det har også blitt lagt ned enormt med dugnadstimer i dette prosjektet, vi ønsker å takke hjertligst til alle involverte. Dere vet hvem dere er. 

Fishan, Pizzabakeren og burgere fra Angus Gaupset

The Fish House med den alltid så sprudlende Sølvi Høvik bak grytene har også kommet inn i Talgø Mathall, noe som gjør at man nå kan nyte byens beste fishan uansett vær. 

I tillegg vil vår trofaste samarbeidspartner i Angus Gaupset levere fantastiske hamburgere som kan nytes i den nye mathallen. Gaupset leverer forøvrig også middagsretter til over 300 gjester i Møre Drift VIP og i alle VIP-losjer på stadion hver eneste hjemmekamp. Vi er utrolig prisgitt av å ha støttespillere som Angus Gaupset, med Bjørge Løvik i spissen.

Pizzabakeren har i 2019 også kommet inn som partner i KBK, og vil stå for salget av pizza i mathallen på kampdag. Det er med andre ord mye godt på menyen i vår splitter nye mathall! 

MathallCollage
The Fish House, Pizzabakeren og fantastiske hamburgere fra Angus Gaupset blir å finne i nye Talgø Mathall

Nå gjenstår det bare å glede seg masse til søndag og kampdag. KBK - VIF har avspark klokken 18:00, og vi ser frem til å ta i mot dere på stadionområdet allerede fra klokken 15:00 av. Vi håper så mange som mulig ønsker å ta middagen hos oss på søndag. 

Det e vi, som e, fra Kristiansund! 


Annonse fra Eliteserien: