Enorm respons for Uglan-aksjon

Responsen i Spleis-innsamlingen "Byen gir tilbake til KBK, laget i vårt hjerte" er over all forventning.

Thomas "Kokken" Strømskag og resten av styret i Uglan tok tidlig initiativ til Spleis- innsamlingen for KBK som startet allerede 15.mars.

- Vi forstod tidlig at koronakrisen ville få store konsekvenser for klubben og sporten, forteller Strømskag. Uglan-leder Kristin Hjeldnes fikk ideen til innsamlingen, og Strømskag satte opp Spleisen. Styret i Uglan satte i mars et hårete innsamlingsmål på 60 000 kroner.

- Kronikken "Det haster, der er alvor nå!"  av daglig leder i KBK,  Kjetil Thorsen i VG på fredag fikk virkelig folk til å forstå alvoret i situasjonen. Før denne hadde vi fått inn 52 000, og nå er den passert 125 300! Men Spleis-innsamlingen er aktiv til og med fredag 1. mai, så det er bare å fortsatt bidra, sier Strømskag.

Han forteller at det er flere som gir flere ganger, og han har lagt merke at spillere på laget også har bidratt og det varmer ekstra. Flere givere legger inn kommentaret med støtteerklæringer til både KBK og Uglan. En skriver: "KBK har betydd så mye for byen og regionen. Vi alle treneger et samlingspunkt og noe å glede oss til. Takk for at dere skaper glede, håp og fellesskap".

- Det er en ny hverdag for oss i Uglan også. Vi får ikke samlet oss slik som vi trives så godt med. Og det er tungt med så mye usikkerhet og mange spørsmål om hva og hvordan det vil gå med fotball, kamper og laget vi elsker. Men vi prøver å gjøre det beste ut av det, sier Thomas som avslører at krisen har gitt han mer ledig tid og nye muligheter. Og det har resultert i at han har funnet seg ny kjæreste. Dessverre ikke KBK-fan, men heldigvis interessert i fotball!

KBK er enormt takknemlig og stolt over å ha verdens beste supporterklubb med seg på Laget for lidenskap!

Støtt Uglan sin Spleis her!

#lagetforlidenskap #kbk

NTB_T903AEHxeTU
Heis opp vår mørkeblå!

 

....

Jubel i medvind, ja, det ska du få
Står du i motvind, da e æ her å
Floa som flør i mitt hjærte,
gir æ te dæ, KBK

...

 

 

Annonse fra Eliteserien: