Folkets spiller-aksjon for kapteinen

Sunnmøringen som nærmest er blitt som nordmøring å regne nærmer seg forlengelse med KBK

Det har vært mye snakk om fremtiden til Dan Peter Ulvestad i KBK den siste tiden. Mannen vi alle kjenner som en bauta i forsvaret vårt. Mannen som alltid spiller med mørkeblått hjerte utenpå drakten. Kapteinen, som alltid rydder opp og tar seg tid til supporterne. 

Kristiansund Ballklubb har selvsagt hatt et stort ønske om å beholde Ulvestad i laget. Nå nærmer vi oss målet, og er vi enige om en 4-års lang kontrakt - men det gjenstår litt på finansieringen.

Vi har derfor rullet i gang årets "Folkets spiller-aksjon" og har satt oss selv frist til førstkommende onsdag med å komme i mål. 

Hele klubben sitter nå og ringer rundt til lojale støttespillere, både privatpersoner og i næringslivet, i håp om å få samlet inn det vi trenger.

KBK har også opprettet et spleiselag gjennom spleis.no.
Nå håper vi at akkurat DU ønsker å bidra i SPLEISELAGET.

Ingen summer er for store eller små, alle monner drar. 

NB! Ønsker du å bidra ved å få en faktura fra oss, send e-post til asgeir@kristiansundbk.no

Alle som er med å bidrar i spleisen er med i trekningen av årets nye KBK-drakt! Vi blir veldig glad om du hjelper oss å spre ordet om aksjonen i sosiale medier og ellers. 

La oss sammen sikre at kapteinen blir med oss i lang tid fremover, i jakten på nye poeng og store øyeblikk for Kristiansund Ballklubb!

#KBK #LagetForLidenskap 

td4042a7
Annonse fra Eliteserien: