Fortsatt heng på avansement

Det ble mager poengfangst på duoens andre gruppespilldag i Eserien, men håpet om avansement til sluttspill lever

Tirsdag kveld var det klart for andre runde i Gruppe A hvor KBK kjemper mot Brann, Ranheim og HamKam. 

KBK, Brann og Ranheim lå alle sammen på 6 poeng før gårsdagens kamper, noe som er imponerende av KBKs Sindre 'baerbeen' Ohrstrand og Magnus 'magnusthabeast' Hendseth. 

Nordmøres FIFA-gutter startet friskt også i går, hvor Sindre Ohrstrand slo Norgesmester Anders Rasmussen 3-1 i første kamp mot Brann. TV-kommentatorne har virkelig latt seg imponere av freiøying Sindre Ohrstrand så langt i turneringen, som tidligere har spilt fotball for KBK i hele fem sesongen. 

Brann slo imidlertidig tilbake i returkampen mot Magnus Hendseth og vant 3-1, som gjorde at det til slutt endte uavgjort og 4-4 i kampen sammenlagt. Allikevel, en meget sterk prestasjon nok en gang mot et av favoritt-lagene i Eserien. 

I neste kamp ble det tap mot Sondre Voktor og Ranheim for Ohrstrands del, før Magnus Hendseth også måtte se seg slått i siste kamp for kvelden mot HamKam. Magnus ledet lenge, og virket å ha kontroll, men dessverre raknet det mot slutten, og vi taper kampen 5-4. 

Det betyr at vi fikk med oss 1 poeng i gårsdagens gruppespill kamp, og står nå med 7 poeng. HamKam ligger på bunn med 4 poeng, mens Ranheim og Brann topper med henholdsvis 10 og 13 poeng.

Magnus Hendseth som spiller for KBK har allikevel god tro på avansement: 

Vi skal jobbe på videre. Ingenting er avgjort, forsikrer han. Det er fortsatt mulig å gå til sluttspillet. Siste runde som spilles 7.mai blir veldig spennende. Man må ikke glemme at vi er i gruppe med Norgesmester Anders Rasmussen i Brann, og en annen landslagsspiller i Sondre Voktor hos Ranheim. Vi visste at dette ble tøft for oss, men vi har bevist at vi kan slå dem, og akter å gjøre det igjen.

Nå venter et par uker med hardtrening for gutta våre, før de skal i aksjon igjen 7.mai for å spille de siste avgjørende kampene. Vi ønsker dem lykke til! 

OBS! Ønsker du å profilere deg gjennom Esport hos KBK? Ta kontakt med Esport-ansvarlig i KBK, Asgeir Kvalvik - asgeir@kristiansundbk.no

Dette er status i Gruppe A før siste dag i gruppespillet:

tabellgruppa

I runde 1 ble Sindre Ohrstrand kåret til rundens spiller, og kampen mot Brann ble rundens kamp. Se sammendrag fra kampen under her:


Annonse fra Eliteserien: