G-sport og KBK forlenger samarbeidet

Den trofaste samarbeidspartneren drevet av lokale krefter har vært med helt siden oppstarten i 2004

KBK er i full gang med å forlenge samarbeidsavtaler med partnere, og med det legge en best mulig grunnmur for KBK-satsingen i 2020.

I dag ble det klart at G-sport Kristiansund forlenger avtalen som hovedsponsor. Samarbeidsavtalen som i dag ble signert strekker seg ut 2022. 

G-sport Kristiansund har siden oppstarten av KBK i 2004 vært en trofast samarbeidspartner, og har støttet opp på alle mulige måter - både i med og motgang. 

Daglig leder i KBK, Kjetil Thorsen, forteller at G-sport Kristiansund er én av mange lojale samarbeidspartnere som skal ha en stor del av æren for at KBK er blitt den klubben som den er i dag: 

- «G-sport har vært med oss hele veien, og tatt del i eventyret fra starten av. Det er ikke mange klubber i Norge som kan vise til så trofaste samarbeidspartnere som det KBK har, G-sport Kristiansund er definitivt én av de, og det er vi utrolige takknemlige for! Det er veldig gledelig at G-sport fortsetter som vår lagspiller, og at de vil være representert på den vakre KBK-drakten også de neste 3 årene.» 

Frode Wiik, som er butikksjef ved G-sport Kristiansund forteller om et veldig givende samarbeid, som fra februar av neste år vil bli kledd om i ny drakt:

- «For oss er samarbeid med både små og store klubber i Kristiansund og på Nordmøre viktig. Fra topp til bredde. Det at vi i tillegg kan vises på den største scenen gjennom KBK er også veldig positivt for oss. Det er gøy å være en del av KBK som samarbeidspartner, og vi merker også entusiasmen for klubben i butikkene våre. Vi selger masse drakter - ofte har vi rett og slett ikke tilgang på nok varer. KBK har gode verdier vi trygt kan identifisere oss med, og vi gleder oss til fortsettelsen.»

Kristiansund Ballklubb ser frem til videre samarbeid, og oppfordrer alle våre supportere til å handle sportsutstyret sitt hos G-sport Kristiansund. 

OBS! Fra februar 2020 vil G-sport Kristiansund omprofileres til Intersport, som da også vil være logoen som vil pryde KBK-drakten på venstre arm.  

#KBK #LagetForLidenskap #G-sport #Kristiansund

gsportlogoen

 

Annonse fra Eliteserien: