God stemning på årsfest

Kristiansund Ballklubb feiret seg selv på Thon Hotel Kristiansund søndag kveld

Etter nederlaget mot Strømsgodset søndag kveld, var det bare å komme seg i finstasen og kjøre til Thon Hotel på innlandet. 

Her hadde nemlig en flott festkomité, sammen med vår samarbeidspartner Thon, rigget til det som ble en fantastisk årsfest. 

Noen ble takket av, priser ble delt ut og det ble holdt mange gode innlegg som omhandlet klubben vi alle er så glade i. 

Under kan du se prisvinnere, samt flere bilder fra kvelden.

Tusen takk til Thon Hotel Kristiansund for fantastisk god mat og drikke - vi setter stor pris på samarbeidet! 

En stor takk også til festkomiteen for et helt nydelig opplegg - dere vet hvem dere er. 

Årets spiller - Christophe Psyché

Christophe Psyché har vært en bauta i forsvar for KBK i årets sesong, og midtstopperen scoret også utrolige 7 mål. Mange av dem viktige scoringer. Kun Amahl Pellegrino scoret flere. 

Det var derfor meget fortjent at franskmannen fikk prisen for årets spiller. Christophe takket trenere og lagkamerater, og var tydelig stolt over anerkjennelsen. Avtroppende assistenttrener Joakim Klæboe overrasket Psyché med et signert av bilde sitt største idol, nemlig Klæboe selv. 

christohpePsyche
Christophe Psyché fikk et signert bilde av assistenttrener Joakim Klæboe som gratulasjon for prisen - til stor latter selvsagt.

Årets toppscorer - Amahl Pellegrino

Årets toppscorer i KBK trengte bare 10 kamper på å bli det. Det sier det meste om prestasjonene til Amahl Pellegrino etter han ble signert fra Strømsgodset i sommerv. Det endet til slutt på 8 mål for den kliniske avslutteren, før en håndskade satte en stopper for Pellegrino de to siste kampene for sesongen.

Spissen ble også kåret til Årets spiller hos lokalavisen Tidens Krav, hvor han hadde best score på børsen gjennom 2019 med et snitt på 6,10. 

Gratulerer - vi gleder oss til flere nettkjenninger i 2020! 

amahlpelle
Amahl Pellegrino ble årets toppscorer i KBK, i tillegg til at han ble årets spiller på TK-børsen.

Årets Unge spiller - Serigne Mor Mbaye

Serigne Mor Mbaye har vært særdeles profesjonell i sin rolle som keeper i årets KBK-utgave. Den unge målvakten har måttet finne seg i at Sean McDermott har stått de fleste kampene, men de gangene den han har vært i aksjon har han levert fantastiske kamper. 

Viste seg blant annet frem med en rekke klasseredninger mot selveste Manchester United på Ullevaal, og var også banens beste borte mot Molde FK, selv om det endte med tap. 

Det var en svært takknemlig 23-åring som mottok prisen, som valgte å takke spesielt keepertrener Trond Hjelle for støtte og god hjelp gjennom sesongen. KBK ser frem til flere gode kamper mellom stengene for Mbaye!

MoriceMbaye
Prisen for Årets Unge spiller gikk til Serigne Morice Mbaye.

 

Årets toppscorer KBK rekrutt - Sander Lille-Løvø

Som alltid blir også toppscoreren for KBK sitt rekruttlag hedret med pris

I år var det Sander Lille-Løvø som var den soleklare vinneren. Med hele 18 mål på 19 kamper i 4.divisjon, og 3 mål på 5 kamper for juniorlaget var det naturligvis veldig fortjent.

En meget sterk sesong av den lokale spilleren, og en type vi gleder oss til å se mer av i fremtiden. Gratulerer! 

LilleLøvø
Sander Lille-Løvø kan se tilbake på en meget god sesong i KBK-drakten.

Kjetil Thorsen takket av assistenttrener Joakim Klæboe og mediesjef Asgeir Kvalvik som begge er ferdige i KBK etter denne sesongen

Ellers var det også et par vemodig øyeblikk som fant sted søndag kveld. I forrige uke ble det klart at Joakim Klæboe gir seg i KBK, og han ble selvfølgelig takket av på en verdig måte under årsfesten.

Assistenttreneren ble hyllet med karikatur-tegning fra Uglan og gaver fra klubben. Selv takket han for tre fantastiske år i KBK, og det er ingen tvil om at det er en stolt og livslang KBK-ambassadør som forlater klubben.

Det samme gjaldt for mediesjef Asgeir Kvalvik, som starter i ny jobb i januar. Det var en rørt mediesjef som takket for tre fantastiske år i Kristiansund Ballklubb. To fine avskjeder som ble satt veldig stor pris på av de to det gjaldt. 

klæboe
Assistenttrener Joakim Klæboe ble takket av til stående applaus på Thon Hotel Kristiansund! 

Årets ildsjel - Ann Olaug Slatlem

En av prisene som henger høyest på årsfestene er prisen for årets ildsjel i KBK. I år gikk den svært fortjente prisen til Ann Olaug Slatlem, som bruker svært mye av sin fritid på klubben.

Klubben er svært glad for å ha hjelpen til Ann Olaug gjennom året, og mange ganger hadde man rett og slett ikke klart seg uten! 

Hovedpersonen ble litt tatt på sengen, men var tydelig rørt og utrolig stolt over å ha motta prisen. Vel fortjent!

ann olaug
Ann Olaug Slatlem fikk helt fortjent prisen som Årets Ildsjel i Kristiansund Ballklubb

Uglan-kåringer til Andreas Hopark og Flamur Kastrati

Uglan Supporterklubb var også selvsagt på plass ved årsfesten, og delte ut flere priser.

Andeas Hopmark fikk Uglan-prisen for November, og Flamur Kastrati ble kåret til årets favoritt. Spillerne holdt fine takketaler, og det henger selvsagt høyt å bli satt ekstra pris på av klubbens fantastiske supporterklubb.

Bilder av de to prisvinnerne av Uglan og mange flere ser du nedenfor. 

Se flere bilder fra KBK Årsfest 2019 her:

Tusen takk for et helt fantastisk år. Takk til samarbeidspartnere, supportere, frivillige og alle som bryr seg om klubben. KBK er et vi-prosjekt, hvor vi for hvert år som går må jobbe enda litt hardere enn konkurrentene våre. Vi håper at så mange som mulig kjøper seg sesongkort også til 2020, og at neste sesong også blir fullstappet av fine fotballminner. 

Vi gleder oss allerede til Kristiansund stadion skal fylles igjen. Takk for et magisk 2019! 

#KBK #LagetForLidenskap

Annonse fra Eliteserien: