Gruppevinner og klar for sluttspill

Det ble spenning til siste slutt, men KBK trakk det lengste strået og er sikret plass i sluttspillet i Eserien som går av stabelen 7-8 desember i Bergen

Gruppe B i andre sesong av Altibox eSerien ble akkurat så jevn, spennende og uforutsigbar som ekspertene hadde spådd. Men etter en nervepirrende siste runde i Nydalen i Oslo torsdag kveld, var det KBK som feide all konkurranse av banen og gikk direkte til sluttspillet i Bergen 7-8. desember. 

Magnus Hendseth og Sindre Ohrstrand kom litt skjevt i gang, og spilte uavgjort de to første kampene mot Lillestrøm og Raufoss. Så skrudde gutta på bryteren og tok en lekende lett seier mot Tromsø, før alt skulle avgjøres mot Start i siste kamp. Vinn eller forsvinn.

Det var så jevnt mellom lagene i gruppen, at for hvert mål som ble scoret i siste runde forandret tabellposisjonen seg. Magnus Hendseth, som forøvrig spilte sitt livs beste FIFA og vant alle sine kamper torsdag kveld, gjorde jobben i første oppgjør og vant 1-0 mot sørlendingene. 

Et godt utgangspunkt for makker Sindre Ohrstrand. Han skulle nemlig opp mot Starts Jusup Shakbiev, som er regnet som en av de beste spillerne i denne gruppen. 

Start og Jusup slo tilbake, og plutselig sto det 1-1 i kampen. Det gjorde at KBK også plutselig sto utenfor sluttspill-plass. Nå gjaldt det å holde hodet kaldt og jobbe seg inn i kampen igjen. 

Sindre Ohrstrand viste hva han var god for, og utlignet - før han snudde kampen, og vant den ekstremt viktige skjebnekampen 3-1. Det gjorde at KBK fløy opp på tabelltopp, og ble gruppevinner.

Gutta sprudlet av glede etter kampen, og kunne puste lettet ut etter noen veldig intense minutter i TV-studioet i Nydalen. 

Raufoss og Lillestrøm kapret plassene bak KBK, og må ut i playoff for å nå sluttspillet. 

Nå er det bare å glede seg til å møte de beste av de beste, og trene best mulig til sluttspillet i Bergen. 

Takk for alle som fulgte oss under sendingen, og på gjensyn! 

PS! Har du lyst å kjøpe KBK sin esport-drakt? Ta kontakt med oss på facebook.  

#KBK #LagetForLidenskap

eserienchamps
Sindre Ohrstrand og Magnus Hendseth imponerte stort da de ble gruppevinner og  tok seg videre til sluttspillet i Eserien // Foto: Henrik Aasbø, Tidens Krav

 

 

Annonse fra Eliteserien: