KBK i fyr og Flamur

Kastrati og Kalludra scoret hvert sitt mål og sørget for at KBK tok tre enormt viktige poeng mot Sarpsborg 08 søndag kveld

Laget For Lidenskap vant 1-2 borte mot Sarpsborg 08, og tar med seg tre meget sterke og fortjente poeng hjem til Kristiansund.

Laget som startet: McDermott, Coly, DP Ulvestad, Hopmark, Aasbak, Aasmundsen, Diop, Kalludra, Gjertsen, Bye, Kastrati

Simon Alexandersson, Christophe Psychè og Brent Lepistu kom inn som innbyttere.

Flamur Kastrati åpnet målkontoen

Det ble en jevn førsteomgang på Sarpsborg stadion hvor det ikke skjedde altfor mye, men etter 38 minutters spill dukket Flamur Kastrati opp og dunket inn sin første scoring for Kristiansund Ballklubb.

Rett etter pause ble Kalludra spilt fri av Gjertsen før han limte ballen i krysset bak 08s sisteskanse. En perle fra svensken!

Hjemmelaget ga på ingen måte opp, og forsøkte hele tiden å spille seg inn i kampen igjen. Det ble en nervepirrende slutt da Sarpsborg 08 slo tilbake og reduserte i det 78.minutt, men KBK holdt hele veien inn og kunne juble for tre ekstremt velsmakende poeng til slutt.

KBK klatret opp til 7.plass i skrivende stund, og forblir der om ikke Vålerenga slår Brann på Initity Arena - kampen spilles nå og startet klokken 20:00