Jevnspilt treningskamp mot AAFK

Begge lag hadde hver sin omgang i det som ble en jevnspilt affære på Color Line Stadion

KBK sin andre treningskamp for året skulle egentlig spilles på hjemmebane i Kristiansund, men grunnet usikre værmeldinger ble kampen flyttet til Ålesund.

Christian Michelsen og hans trenerteam startet med følgende lag:

Sean McDermott, Aliou Coly, Dan Peter Ulvestad, Joakim Bjerkås, Erlend Sivertsen, Liridon Kalludra, Stian Semb Aasmundsen, Brent Lepistu, Torgil Gjertsen, Daouda Bamba og Mido Diop.

Andreas Vaikla, Andreas Hopmark, Bent Sørmo, Christoffer Aasbak, Jesper Isaksen, Sondre Sørli, Bendik Bye og Benjamin Stokke startet på benken.

Kampen

AAFK viste ingen respekt fra start, og var klart best i store deler av første omgang. KBK kjempet seg allikevel mer og mer inn i kampen, og skapte etterhvert et par gode målsjanser.

Ingen av lagene klarte derimot å score i løpet av de første 45 minuttene, og gikk til pause på stillingen 0-0.

I andre omgang hadde KBK ballen mest, uten at det ble noe særlig fart og spenning ut av det. En del slurv og upresist spill fra begge lag gjorde at de helt store sjansene uteble.

Etter 70 minutter tar derimot hjemmelaget ledelsen ved debutant Valmir Berisha.

5 minutter senere kvitterer derimot KBK etter fine kombinasjoner på venstresiden. Sondre Sørli kommer seg fri og spiller ballen fint inne i boksen hvor Bendik Bye er iskald og avslutter elegant i venstre hjørne. 1-1 på Color Line Stadion, noe som også ble sluttresultatet i kampen.

Foruten keeper Vaikla, fikk samtlige på som startet på benken spilletid i Ålesund.

KBKs neste treningskamp spilles mot Molde på Aker stadion onsdag 14. februar klokka 14.00.