Kaptein Ulvestad matchvinner mot Viking

KBK havnet under, men viste enorm lagmoral da de nok en gang slo tilbake og snudde kampen mot Viking

Kampene kommer tett, og til dagens oppgjør hadde KBK tatt turen ned til Stavanger for å møte Viking FK.

Christian Michelsen og hans trenerteam gjorde 5 endringer fra sist kamp, og stilte følgende lag:

Dagens XI: Mbaye, Aasbak, Pysché, DP Ulvestad, Coly, Hopmark, Diop, Kalludra, Bye, Skarsem, Faris.

Benk: Holmen Johansen, Sørli(82'), Pellegrino(66'), Sivertsen, Furu, Askar(89'), Diagne, Sørmo(66'), PE Ulvestad (82')

Viking best fra start

KBK blir hardt presset fra første spark på ballen, men står av stormen og kommer seg litt mer inn i kampen etter 7-8 minutter.

Etter 12 minutter får hjemmelaget corner, og som så flere ganger tidligere denne sesongen, misser vi på markeringen i feltet. Vikings Joe Bell slår en corner mot bakerste, hvor Berisha har løpt seg fri fra Coly og stanger ballen kontant ned i hjørnet. Pent av Viking-spissen, og vertene tar ledelsen 1-0.

KBK nær utligning

Kampbildet jevner seg ut noe mer etter scoringen, og etter 21 minutter er KBK-spiss Faris Pemi svært nær scoring. Hopmark løfter en høy pasning inn i Vikings sekstenmeter hvor Pemi blir stående helt alene foran mål, men spissen får ikke til en skikkelig avslutning. Keeper må allikevel aggere kjapt og gir en retur, hvor Faris blokkeres i siste liten. Stor KBK-sjanse! Samme mann blir forøvrig spilt gjennom noen minutter før denne sjansen, men blir feilaktig avblåst for offside.

Det skapes ikke de store sjansene av verken Viking eller KBK resten av omgangen, i det som kan kalles en sjansefattig affære. Både Pysché og Dan Peter Ulvestad fikk gult kort i 1.omgang.

Lagene går til pause på stilllingen 1-0.

- Ikke fornøyd med første omgang

Både Hopmark og Michelsen blir intervjuet i pausen, og ingen av de er fornøyde med første omgang. Her er det ett budskap som gjelder: KBK må løfte seg. Aner en liten tordentale fra hovedtreneren her.

KBK er tydelig tent i 2.omgang, og det virker som det er mer energi i de grønnkledde etter pause. De store sjansene lar allikevel vente på seg, og spillet bølger frem og tilbake.

Etter 55 minutter fosser KBK i angrep på en kontring og kommer 3 mot 3. Skarsem forserer fremover på Vikings halvdel før han tar med seg Faris ute til venstre, som deretter slår et perfekt innlegg mot bakre stolpe. Der er Bye helt alene på bakerste stolpe, men på en eller annen måte går ballen mellom føttene på trønderen. KBK meget nærme utligning!

Skarsem i storform utligner for KBK

Etter 66 minutter kommer den ekstremt deilige utligningen! Som i forrige kamp er det Kalludra til Skarsem som er suksessoppskriften. Kalludra jobber seg inn i Vikings 16-meter med ballen i beina, før han serverer Skarsem som kommer løpende og banker ballen kontant i mål med innsiden av foten. Klassescoring, og det står 1-1 på tavla!

Michelsen har tydeligvis truffet med sitt budskap i pausen, for det er et helt annet KBK-lag ute på gressmatta i andre halvdel av kampen. Vi spiller flott fotball, og er samspilt i alle faser av spillet.

Rett og slett en herlig fotballkamp vi er vitne til i Stavanger - begge lag angriper og ønsker de tre poengene.

Kaptein Ulvestad matchvinner

I en kamp hvor det så håpløst ut lenge, sitter man i 2.omgang med følelsen av at KBK nå kan vinne denne kampen. Kampuret nærmer seg 90 minutter med stormskriftt, men KBK fosser i angrep. Aasbak, som forøvrig leverte en meget sterk kamp på venstresiden for KBK i dag, tok løpet opp nok en gang. Venstrebacken prikker et fantastisk innlegg inn i feltet, hvor kaptein Dan Peter Ulvestad har blitt hengende igjen etter en corner. Han knuser all motstand i lufta og stanger KBK i ledelsen! Elleville jubelscener. KBK-benken og spillerne eksploderer i glede, og stormer bort for å feire. For et øyeblikk!

KBK står av Vikings siste sluttspurt, og tar 3 fantastiske poeng i Stavanger. 2 strake seiere smaker godt! Nå er det bare å glede seg til hjemmekamp mot Start om nøyaktig én uke.

Takk for følget, og god søndag til alle dere flotte KBK-supportere!