KBK avsluttet sesongen med tap

Strømsgodset viste at de hadde mest å spille for, og tok en fortjent seier mot KBK på Kristiansund stadion

Følgende lag startet mot Strømsgodset i årets siste seriekamp:

McDermott, Coly, Psyché, Gjesdal, Gjertsen, Mido, Hop, Sivertsen, Sørli, Kastrati, Kalludra.

Innbyttere:

Mbaye, Aasbak, Øby, Bye, Isaksen, Egilsson Olsen, Sørmo.

Strømsgodset scoret først

Det ble en jevn åpning på kveldens kamp, hvor ingene av lagene skapte de helt store sjansene til å begynne med.

Etterhvert var det bortelaget Strømsgodset som tok initiativet i kampen, og 18 minutter inn i kampen går gjestene opp i ledelsen.

Godset i helhvite drakter for anledningen rullet vakkert opp på venstresiden. Mikkel Maigaard finner Tokstad i feltet, som legger elegant tilbake med hælen. Maigaard tar en touch før han legger ballen helt nede til høyre for McDermott. Vakker scoring og 0-1.

KBK henger litt i tauene utover omgangen, og det er Godset som er det beste laget. Etter 30 minutter bør Mawa øke ledelsen for gjestene. Et nydelig innlegg fra Maigaard havner på hodet til Mawa som får stå umarkert på 6 meter, men headingen går over! Stor stor sjanse.

Utligning til KBK rett før pause

Da alle tror lagene skal ta pause på stillingen 0-1, melder Sondre Sørli seg på og vil det annerledes. Mido fører fremover i lange klyv, og legger så ut til Gjertsen. Han prøver skuddet med venstrefoten, men treffer lengste stolpe. Returen havner hos Sondre Sørli, som banker inn sitt femte mål for sesongen! Den trengte et frossent publikum på Kristiansund stadion. 1-1 og full fyr i teltet!

Lagene tar pause med en scoring hver i målprotokollen.

Da man håpet at KBK skulle komme ut til 2.omgang med ny energi, ble det dessverre ikke tilfellet.

Strømsgodset var det beste laget også etter pause.

Salvesen med skremmeskudd

Salvesen var aktiv under dagens kamp, og i det 52 minutt sender han neste Godset i føringen. Mottar ballen på rundt 15 meter, og hamrer ballen via en oppofrende Gjesdal og i tverrliggeren. Vanvittig kraft i skuddet, men KBK slipper med skrekken.

Noen få minutter senere får bortelaget corner. Kaptein Jakob Glefsnes vinner duellen på første stolpe, og stusser ballen videre inn i feltet. På bakerste stolpe kommer Tchamba løpende og kan enkelt sette ballen i mål.

Bortelagets supportere tar av og fyrer av x antall bluss under feiringen.

KBK gjør alle sine tre bytter i 2.omgang. Aasbak, Sørmo og Isaksen kommer inn for Sivertsen, Psyche og Kastrati, men KBK klarer aldri å svare.

Det ender derfor med tap i årets siste seriekamp - men, vi tar med oss at resultatene i de andre kampene går vår vei, og det gjør at KBK beholder 6.plassen.

Nok en sterk sesong unnagjort for KBK, og vi gleder oss allerede masse til 2020!

Takk for oppmøtet til de over 4000 trofaste tilskuerne våre - vi sees på nyåret igjen!