KBK best i alt mot Sarpsborg 08

Jesper Isaksen scoret sitt første mål i eliteserien da KBK gjorde som de ville mot Sarpsborg 08 søndag kveld

Søndag kveld braket det løs mellom KBK og Sarpsborg 08 på Kristiansund stadion.

Termometeret viste -2 grader, noe som også dessverre viste seg litt på tribunene i kveld. Allikevel, de rundt 3500 som hadde møtt opp laget god stemning og støttet de mørkeblå fra første spark på ballen.

Det gjaldt selvfølgelig også supporterklubben Uglan, som holdt varmen ved å synge og hoppe gjennom hele kampen.

Christian Michelsen og hans trenerteam gjorde noen bytter på laget fra forrige kamp mot Molde FK, og stilte følgende 11 fra start:

Mbaye, Sørmo, Psyché, DP Ulvestad, Aasbak, Hopmark, Isaksen, Kalludra, Sørli, Pellegrino, Kastrati.

Innbyttere:

McDermott, Olsen, Sivertsen, Gjertsen, Øby, Coly, Mido

Jesper Isaksen åpnet ballet med sin første scoring i Eliteserien

Allerede etter 13 minutter tar KBK ledelsen. Og jaggu er det ikke den lokale unggutten Jesper Isaksen som gjør det! Han får en flott gjennombruddspasning, og tar ned ballen i feltet. Hindres i første omgang, men er kald i hodet når han drar av Gunnarson i neste situasjon, før han pirker ballen under Letellier og i mål. Flott scoring, og for en glede hos målscoreren og lagkameratene. Et rørende øyeblikk!

Etter scoringen har KBK god kontroll, og Sarpsborg 08 sliter virkelig med å skape sjanser på hjemmelaget i løpet av 1.omgang.

I det 25 minutt kombinerer Pellegrino og Kalludra fint i 16-meteren, det ender til slutt med at Kalludra slår ballen inn i feltet, hvor Kastrati mener han blir revet overende i en duell med Sarpsborg-forsvareren. KBK roper på straffe, men dommer Rohit Saggi vinker spillet videre.

KBK økerledelsen på vakkert vis

Ikke mer enn 5 minutter senere skal publikum på Kristiansund stadion nok en gang få noe å juble for! Og for en kontring det er..

Bortelaget står opp med mange mann, og Mbaye plukker ballen i feltet. Han setter raskt i gang til Pellegrino på midtbanen med et helt fantastisk utkast. Pellegrino fosser ned kanten før han skjærer inn og forsøker å legge inn, men ballen toucher Letellier og går istedet i mål! Det blir nok stående som et selvmål. Uansett en fantastisk prestasjon av Mabaye og Pellegrino!

KBK fortsetter å dominere kampen, og like før pause får Pellegrino nok en enorm sjanse. Hopmark spillet Kalludra vakkert fri inn i midten, som igjen chipper videre til Pellegrino som står helt alene bakerst. Angriperen prøver å curle den i lengste, men blir blokkert i siste liten. Så nære, så nære!

Lagene går til pause på stillingen 2-0 til KBK.

KBK aldri truet de siste 45 minuttene

Hjemmelaget fortsetter dominansen etter pause, og Sarpsborg henger virkelig i tauene etterhvert.

Etter 60 minutter spill kommer scoringen som punkterer kampen. Og nok en gang er det av det vakre slaget!

Venstreback Christoffer Aasbak fosser oppover i banen og lader slegga. Det ender rett og slett med å bli et deilig langskudd! Ballen går riktignok via en S08-spiller, og får en liten dupp over Letellier, men scoringen er allikevel nydelig. 3-0 og kampen er punktert.

Kastrati og Sørli kombinerer fint da KBK scorer sitt fjerde

Knappe 6 minutter etter 3-0 scoringen kommer KBK på ny. Flamur Kastrati gjør en kjempejobb da han drar seg forbi Utvik. Kommer seg ned helt ned på dødlinja, og slår en klassisk pasning 45 grader ut. Der kommer Sondre Sørli og kan enkelt bredside inn 4-0. Flott scoring av hjemmelaget, og Kristiansund stadion kjører stående ovasjoner og trampeklapp.

I det 72 minutt gjør KBK to bytter. Inn kommer Meinhard Olsen og Olav Øby, ut går Flamur Kastrati og Sondre Sørli.

10 minutter senere kommer Erlend Sivertsen inn for Jesper Isaksen.

KBK kontrollerer kampen helt inn, og det skjer ikke stort mer mot slutten. Alle poengene blir igjen i Kristiansund, og det var egentlig aldri noen tvil om akkurat det i dag. Sarpsborg skapte knapt en målsjanse ila kampen, og de mørkeblå var både gode og effektive i alt de gjorde.

Tusen takk til alle som tok turen i kulden denne vinterkvelden på Kristiansund stadion. Det setter vi utrolig stor pris på!

Nå venter bortekamp mot Bodø/Glimt, før vi avslutter 1.desember hjemme mot Strømsgodset. Da håper vi på full stadion og en fantastisk avslutning på nok en eventyrlig sesong for Kristiansund Ballklubb.