KBK deltar i Nordmøre Pride

«Fotballen er for alle, uansett hvem du er glad i»

Førstkommende lørdag blir en historisk dag i Kristiansund. Da går Nordmøre Pride av stabelen for aller første gang.

Eliteserien og fotballklubbene på toppnivå i Norge pleier også å markere budskapet «Fotballen er for alle, uansett hvem du er glad i» én bestemt serierunde i løpet av sesongen. Nå ønsker KBK å støtte opp også når engasjementet skal markeres lokalt. 

Paraden går fra Allanengen skole

Paraden går fra Allanengen skole i sentrum av byen klokken 14:00, lørdag 4.mai. Etterpå blir det både appeller, også fra vår egen Kjetil Thorsen samt annen underholdning utenfor Folkets hus ved Kongens Plass.

Oppfordrer KBK-venner til å møte opp

Daglig leder i KBK, Kjetil Thorsen oppfordrer supportere, samarbeidspartnere og Nordmøringer generelt om å møte opp i KBK-effekter for å sette sitt preg på paraden: 

- «Dette er et veldig viktig budskap. Jeg har tidligere fortalt historien om min bror som brukte over 30 år på å komme ut som homofil til sin nærmeste familie. Det forteller litt om hvor vanskelig dette er - det må vi prøve å gjøre noe med. Derfor er et slikt arrangement som Nordmøre Pride noe jeg personlig og KBK som klubb ønsker å støtte opp om. Jeg kommer til å gå i paraden med med vår egen pride-fane, og oppfordrer alle KBK-supportere om å kle seg i klubb-effekter og møte opp for å gå sammen med meg. Det ville jeg satt veldig stor pris på.»  

NordMorePride19_logo_700

 

Annonse fra Eliteserien: