KBK signerer to nye spillere

KBK forsterker laget og henter midtbanespillerne Torgil Øwre Gjertsen (25) og Olav Øby (22)

KBK styrker stallen i sommervinduet ved å hente Olav Øby på lån fra Sarpsborg 08, og Torgil Øwre Gjertsen permanent fra Ranheim. 

Sportslig leder Kenneth A. Leren forteller til kristiansundbk.no at KBK trengte nye forsterkninger på midtbanen etter at Kamer Qaka og Thompson Ekpe begge har forlatt klubben i løpet av de siste månedene. 

Olav Øby - på lån ut sesongen 2017

Olav Øby spiller sentral midtbane og kommer på lån fra Sarpsborg 08.Han har de siste to årene vært utlånt og spilt for Strømmen IL i OBOS-ligaen. 

Hovedtrener Christian Michelsen er full av lovord om Olav Øby: -

«Øby er en meget skolert, disiplinert og sulten fotballspiller. En duellsterk boks til boks-spiller med gode basisferdigheter. En typisk midtbanedirigent med trykk og enorm løpskapasitet. Olav har også en trenings-mentalitet og profesjonalitet som KBK vil nyte godt av.»

Torgil Øwre Gjertsen - Kontrakt ut 2019

Torgil Øwre Gjertsen kan spille både høyre og venstre kant, og er hentet permanent til KBK fra Ranheim. 25-åringen har skrevet under en kontrakt som binder han til klubben ut 2019. 

Michelsen mener Gjertsen er en god og skapende offensiv spiller: - 

«Torgil gir oss en spisskompetanse fremover på banen. Han er veldig hurtig, og er en typisk skapende kantspiller som kan få hvilken som helst motstander i ubalanse. En kreativ spiller som garantert vil høste mange målpoeng for KBK

Michelsen avslutter med å poengtere at dette er to spillere som har jobbet hardt og målrettet for å få sjansen i Eliteserien. Klubben føler de har funnet en meget god match, og gleder seg til å se de to nye spillerne ta nye steg i og sammen med KBK. 

Vi ønsker Olav Øby og Torgil Øwre Gjertsen velkommen til laget for lidenskap! 

#KBK #LagetForLidenskap 

Annonse fra Eliteserien: