KBK sin første motstander i NM er klar

Det blir tur til sunnmøre for KBK i første runde av NM

I dag klokken 14:00 ble oppsettet for NM første runde annonsert. 

Der ble det klart at KBK møter 3.divisjonslaget Herd i første runde av årets NM for herrer. 

Kampen spilles onsdag 01.05 (mai) klokken 18:00 på Herd stadion. 

Christian Michelsen og KBK hadde knapt rukket å lande på Kvernberget etter gårsdagens bortekamp mot Brann da cup-oppsettet kom ut: 

«NM er som alltid veldig gøy å være med på, og KBK er klare for dyst nok et år. Drømmen om å komme langt i cupen, og nå en cupfinale er selvsagt noe alle kjenner på, og det er fullt mulig å klare det. Det er allikevel en lang vei, og det er steintøft arbeid på veien frem dit. Her må vi ta alle på alvor, og ta kamp for kamp som vi pleier. Det blir kjekt med en ny tur til sunnmøre, hvor vi forøvrig har fjoråret friskt i minne. Da røk vi ut mot Hødd i tredje runde, og vet at vi må være skjerpet skal vi gå komme noen vei i denne cupen. Det er flere lag på sunnmøre som har en historie med å skape trøbbel for lag som spiller i divisjonene over seg, så vi skal selvsagt være på tå hev og ta oppgaven på alvor. Vi gleder oss til å komme i gang!» 

tdbc90a6
Christian Michelsen har en drøm om å vinne pokaler med KBK - da kan NM være muligheten, uttaler hovedtrener Christian Michelsen. 

 

 

Annonse fra Eliteserien: