KBK slo Viking i målbonanza

En ny barriere ble brutt da KBK nedsablet Viking 4-2 på Kristiansund stadion søndag kveld

KBK inviterte Viking på besøk til Kristiansund stadion i et friskt Nordmørsvær søndag kveld. Regnet høljet tidvis ned, i tillegg til noen vindkast som gjorde forholdene utfordrende, spesielt i 1.omgang.

Viking lå 5 poeng foran KBK før dagens kamp, det var med andre ord en viktig kamp for hjemmelaget med tanke på å kunne avansere oppover på tabellen.

Christian Michelsen og hans trenerteam startet med følgende 11 spillere mot Viking FK:

Dagens lag:

McDermott, Coly, Psyché, DP Ulvestad, Sivertsen, Hopmark, Diop, Kalludra, Pellegrino, Kastrati, Gjertsen.

Innbyttere:

Mbaye, Aasbak, Gjesdal, Olsen, Sørli, Øby, Sørmo.

Tett og jevn åpning

1.omgang er en relativt treig affære, hvor ingen av lagene klarer å skape de helt store sjansene.

Det tar 15-20 minutter før begge lagene våkner til og setter litt press på hverandre.

Etterhvert blir det en del cornere til begge lag, og både Viking og KBK hadde hver sin periode ila de første 45 minuttene.

Da alle tror at lagene skal gå målløse inn til pause, bestemmer KBK seg for å varte opp med et av årets vakreste angrep på Kristiansund stadion

Det starter med at KBK etablerer et høyt press, før det plutselig smeller og bortelaget er fullstendig sjanseløse!

Gjertsen og Kastrati kombinerer på ett touch, og førstnevnte er plutselig gjennom på høyresiden. Fra kort hold triller han ballen inn foran til Pellegrino, som enkelt setter ballen i tomt bur. Rett og slett et praktangrep av KBK, som får hele stadion jublende og opp på beina. 1-0!

Rett før pause kommer KBK til nok en stor sjanse, og det er til slutt Erlend Sivertsen som får avsluttet fra 9-10 meter. Dessverre så blåser venstrebacken ballen langt over mål. Sivertsen gjorde forøvrig en svært god figur på banen i dag.

Lagene går til pause på stillingen 1-0.

Viking utligner raskt etter pause

KBK skaper den første sjansen i 2.omgang. Kalludra trer gjennom Pellegrino, som avslutter med venstrefoten fra 20 meter. Ballen har en meget god retning, men keeper Wichne varter opp med den god redning.

Like etter går Viking i angrep, og straffer KBK knallhardt på et innlegg fra venstresiden.

Vikstøl får ballen ute til venstre, og legger inn. Der kommer Torsteinbø på et sugende løp, og hamrer ballen i mål med venstre fot på hel volley. Flott scoring av bortelaget, og det er plutselig uavgjort på Kristiansund stadion.

Pellegrino gjør det igjen for KBK!

Knappe 10 minutter etter utligningen tar KBK tilbake ledelsen. Coly slår langt gjennom til Pellegrino, som fører ballen fremover. Han tar med seg Kalludra som legger den tilbake til Pellegrino igjen. Han gjør som så ofte tidligere, sikter seg inn mot lengste hjørne og treffer perfekt. 2-1 til KBK etter en nydelig scoring av vår nummer 9.

Brennhet Pellegrino med hat-trick

Pellegrino hadde ingen planer med å stoppe på 2 scoringer. Det tar ikke mer enn 4 minutter før KBK og Pelle er på farten igjen. Nok en gang kombinerer han med Liridon Kalludra. Svensken spiller Pellegrino fri på venstresiden, og spissen fosser inn i boksen på venstre side. Fra sin favorittposisjon curler han nok en gang ballen nede i høyre hjørne, via stolpen og inn! En vanvittig god avslutning nok en gang, og Amahl feirer scoringen med å dra av seg drakten - før han får et korrekt gult kort av dommer Tore Hansen. Uansett, 3-1 til KBK!

Da alle føler at KBK har god kontroll på kampen, så kriger Viking plutselig inn en redusering. Viking får et innkast helt nede ved hjørneflagget, som kastes gjennom hele feltet. Etter en stuss fra Hove får McDermott hånda på ballen. Likevel ender den opp hos Vikstøl som enkelt kan pirke inn en redusering! 3-2 og det er kamp igjen på Kristiansund stadion.

I det 78 minutt gjør KBK sitt første bytte for dagen. Ut går Liridon Kalludra, inn kommer Sondre Sørli.

Viking skaper noen halvsjanser, og man blir sittende med hjertet i halsen et par ganger mot slutten av kampen.

I det 86 minutt gjør KBK sitt andre bytte. Ut går Flamur Kastrati, inn kommer Meinhard Egilsson Olsen.

Det blir litt hektisk i KBK-boksen på tampen, men de mørkeblå forsvarer seg godt.

Sondre Sørli med punktum finale

Viking satser alt fremover da KBK vinner ballen og fosser i angrep. Gjesdal spiller til Olsen, som stikker gjennom til Sørli. Lynvingen har ingen lagkamerater å spille til, og smeller til på egenhånd. Ballen sniker seg mellom beina på Wichne fra meget spiss vinkel, og Kristiansund stadion eksploderer i glede for fjerde gang! En noe heldig scoring, men det bryr ingen seg om. 4-2, og kampen er vunnet.

For en kamp vi fikk servert i kveld på Kristiansund stadion. 6 mål og årets første hattrick servert av Amahl Pellegrino. Nå er det bare å se frem til at tusenvis av Nordmøringer inntar Aker stadion neste lørdag!

Takk for oppmøtet, og som alltid - Uglan supporterklubb leverer en heidundrende stemning på tribunen!