Raufoss ble for sterke i kvartfinalen

Det ble en meget jevn kvartfinale, men KBK måtte til slutt se at de gulkledde var mest effektiv og avanserte til semifinale.

KBK imponerte stort ved å vinne gruppen sin tidligere i vinter. Det ga dem en plass i sluttspillet av Eserien, som ble avholdt ved Det Akademiske Kvarter i Bergen denne helgen.

Det ble etter trekning klart at KBK sine esport-gutter Sindre Ohrstrand og Magnus Hendseth skulle måle FIFA-krefter mot Raufoss i kvartfinalen.

En god trekning på papiret, men Raufoss har imponert stort og tidvis herjet i årets høstsesong av Eserien. De mørkeblå visste derfor at denne kampen kom til å bli tøff. 

Oppgjøret ble jevnspilt, men i første kamp var det Raufoss som tok det første stikket og vant 1-0. Magnus Hendseth spilte den første kampen for KBK.

I andre kamp skulle Sindre Ohrstrand prøve å slå tilbake på vegne av KBK, men også her havner vi under midtveis i kampen. Raufoss gikk opp i 2-0 ledelse sammenlagt.

Ohrstrand hadde flere muligheter til å score, men en god keeper i Raufoss-målet hindret redusering flere ganger. Raufoss kontrollerte kampen helt inn, og de gulkledde vant til slutt fortjent 2-0. 

Dermed var årets Eserie-eventyr for KBK over.

Det var to skuffede gutter som tuslet av scenen, men alt i alt har KBK gjennomført en godt gjennomført sesong. Vi har nok en gang vist at vi kan hevde oss mot landets beste spillere, noe som er både gledelig og betryggende.

Takk for i år til dere som har fulgt oss, og takk til Tidens Krav og Stena Recycling som er våre samarbeidspartnere! 

Finalen av Eserien kan du se på Eurosport Norge i kveld klokken 18:00. 

eserien2
Sindre Ohrstrand og Magnus Hendseth bet godt fra seg i Eserien, men måtte se seg slått i kvartfinalen mot Raufoss // Foto: Asgeir Kvalvik

 

Annonse fra Eliteserien: