KBK videre i NM etter solid kamp mot Levanger

Det så lenge ut til å bli en jevn affære nok en gang for KBK, men etterhvert var det ingen tvil om hvem som fortjente avansementet

Kampene kommer tett etter ferien. I dag skulle KBK prøve å kjempe seg videre fra tredje runde i NM. Motstander var 2.divisjonslaget Levanger FK på Tobb Arena i Levanger.

Laget som startet: Mbaye. Sørmo, Coly, Gjesdal, Sivertsen, Isaksen, Cirak, Lepistu, Gjertsen, Sondre Sørli, Flamur Kastrati.

Innbyttere: Vaikla, DP Ulvestad, Aasbak, Diop(62'), Egilsson, Amang(76'), Bye(53')

Det var et tafatt KBK-lag som viste seg frem i 1.omgang, og ingen var nok særlig fornøyd med hvordan de fremsto til pause. Da er det alltid kjekt å få samlet seg og snakket litt om arbeidsoppgaver. Det var en annen glød i KBK-laget som kom ut etter pause, og bortelaget tok mer og mer over initiativet i kampen. Allerede etter 51 minutter skal KBK få betalt for mer angrepsvillig spill.

Flamur Kastrati går på løp i bakrom og kommer seg foran motstander Håvard Lorentsen. Sistnevnte strekker seg etter ballen men Kastrati får kroppen mellom og dommer dømmer et korrekt straffespark. Aliou Coly setter straffen kontrollert i mål og sender KBK opp i 1-0!

Flamur Kastrati får seg en trykk i skulderen i straffe-situasjonen, og må byttes ut. Inn kommer Bendik Bye.

Knappe 7 minutter senere peker dommeren på straffemerket nok en gang i favør KBK. Bendik Bye blir spilt i bakrom og kommer først på ballen. Han vender innover før han spiller fri Jesper Isaksen. Midtbanepspilleren får avsluttet, men blir felt i situasjonen. Nok en klar straffe. Bendik Bye skritter selvsikkert opp og smeller ballen midt i mål! 2-0.

Etter dette setter KBK på cruise-kontrollen og triller ball. Etter 83 minutter punkterer Bendik Bye kampen med sin andre scoring for dagen. Bye tar seg innover i banen fra høyresiden og banker ballen i lengste hjørne like innenfor boksen. Flott scoring!

Nesten 3 minutter på overtid får Levanger en trøstescoring, men avansement til neste runde var aldri truet. Nå gleder vi oss til trekning av ny runde!

#KBK #LagetForLidenskap

tdc1a585
Christian Michelsen kunne nok en gang juble for seier mot Levanger // Foto NTB Scanpix