Klart for ny sesong i Eserien

Førstkommende torsdag skal KBK-duoen i gang med gruppespill i Oslo

KBK overrasket i første sesong av Eserien, hvor det nykomponerte laget hamlet opp med flere favoritter. Nå kommer de tilbake sterkere enn noen gang og skal kjempe om avansement til sluttspill i Eserien sesong 2. 

Det er fortsatt de to lokale guttene Sindre Ohrstrand og Magnus Hendseth som skal representere KBK i høstsesongen av Eserien. 

En av forskjellene fra første sesong er at lagene som kommer top 3 i hver gruppe får muligheten til å gå videre. 1.plassen går direkte til sluttspill, mens 2. og 3.plassen må spille playoff for å komme seg til sluttspill. Det er 5 lag per gruppe. 

I fjor havnet de to KBK-spillerne på tredjeplass i sin gruppe, da to lag gikk videre. Fra deres gruppe ble det Brann og Ranheim, som begge er rangert som to av favorittene i Eserien. 

KBK unngikk de største kanonene i gruppespillet

KBK havnet i gruppe med Lillestrøm, Start, Tromsø og Raufoss denne sesongen. Alle kampene skal spilles i Oslo torsdag 14. november, og vil sendes på Eurosport/Dplay samt Twitch og YouTube. 

Førstkommende torsdag klokken 14:00 er det med andre ord bare å benke seg ned å følge gutta gjennom en spennende gruppespill-dag med mange kamper. 

Tusen takk til årets samarbeidspartnere som er Stena Recycling, Tidens Krav og Sparebank1 Nordvest! 

I videoen under kan du se hvordan Eserien fungerer:


 

Annonse fra Eliteserien: