Knepent tap mot Brann

KBK gjennomførte en god bortekamp og kjempet til siste slutt, men det holdt dessverre ikke for de mørkeblå i dag

Allerede 3 dager etter søndagens seier mot Vålerenga var det duket for kamp igjen for KBK. Kampen mot Brann ble flyttet til midtuke for å ta hensyn til rødtrøyenes Europa-league kvalifisering. Det ble en jevn affære på Brann stadion, men det var til slutt hjemmelaget som trakk det lengste strået.

Laget som startet: McDermott, Sørmo, DP Ulvestad, Psyché, Sivertsen, Hopmark, Diop, Kalludra, Bye, Sørli, Coly.

Tung start for KBK

Det ble en tung start på kampen da Brann tok ledelsen etter noe klønete spill fra KBK i forkant av målet. Hjemmelaget angriper til venstre i banen, hvor Berisha etterhvert får ballen rett utenfor 16-meteren etter at ballen klareres via Psychè. Han slår så innover, og fra fem meter får Bamba en lekker touch på ballen. Avslutningen lurer seg i nettet via stolpen. Drømmestart for Brann.

KBK kjemper seg inn i kampen, og spiller bra fotball i store deler av de første 45 minuttene. Etter 13 minutter bør det stå 1-1 da Kalludra får servert en perfekt innstikker i feltet fra Bendik Bye. Dessverre ender forsøket et par centimetre over. Enormt stor sjanse for KBK.

1.omgangen blir jevn, og kampen bølger frem og tilbake med muligheter for begge lag. Brann er alene gjennom et par ganger, men Sean McDermott redder mesterlig.

Lagene går til pause på 1-0 til Brann.

KBK kommer treigt i gang etter pause

Allerede etter 50 minutter velger KBK å gjøre sitt første bytte. Christophe Psyché går ut, Kristoffer Hoven kommer inn. Offensivt bytte fra Michelsen og hans trenerteam.

Brann fremstår solide etter pause, og tar mer og mer initativ i kampen. Det føles lenge ut som hjemmelaget har full kontroll, og etter drøye 60 minutter øker rødtrøyene ledelsen. Brann får en corner som blir slått tett inn mot KBK sitt mål. Forsvarsspiller Christian Eggen Rismark får stå fri på 2 meter og stuper ballen i nettet bak McDermott. Noe passivt spill fra både KBKs forsvar og keeper i den situasjonen.

Når luften er i ferd med å gå mer og mer ut av KBK, kommer det en vakker scoring nesten ut av ingenting. Bendik Bye kommer seg fri på høyrekanten etter et langt oppspill, og slår et glimrende innlegg inn i boksen. Der er selvfølgelig oksen Kristoffer Hoven på plass, som header ballen i tverrligger og ned.. Ballen spretter på målstreken, men heldigvis er kjappe Sondre Sørli årvåken og dunker ballen i nettet med stor kraft. 2-1, og full kamp igjen på Brann stadion.

KBK fortsetter å trykke på, men Brann forsvarer seg godt gjennom omgangen. Helt på tampen får vi en stor mulighet, men dessverre finner ikke Bendik Bye medspillere i feltet når han kommer seg fri på høyresiden av 16-meteren til Brann.

Jesper Isaksen og Haris Cirak kommer begge på banen for KBK i løpet av omgangen. Sistnevnte får også gult kort.

Dessverre så ebber kampen ut, og det ender 2-1 til Brann. Vi gjennomfører en solid bortekamp, men får altså ingen poeng med oss i bagasjen denne gangen. Det er dog mye positivt å ta med seg hjem. Nå venter noen gode treningsøkter, før vi allerede på søndag igjen skal til Skien for å spille mot Odds Ballklubb. Vi takker de drøyt 100 bortesupporterne som hadde tatt turen for å heie på oss - det setter vi ekstremt stor pris på!

#KBK #LagetForLidenskap

tdbc9659
Sondre Sørli reduserte for KBK, men det endte til slutt med tap for KBK // Foto: NTB Scanpix