Levanger måtte gi tapt for KBK

Kalludra nok en gang på scoringslisten når KBK slo Levanger på Kristiansund stadion

Annonse:

Det ble ingen fyrverkeri av en fotballkamp mellom KBK og Levanger på Kristiansund stadion i dag. 

KBK hadde god kontroll gjennom kampen, men det stemte liksom aldri helt for de mørkeblå.

Liridon Kalludra sendte KBK i føringen etter 14. minutter, etter at hjemmelaget spilte seg fint inn i Levanger sin 16-meter.

KBK holdt ledelsen inn til pause. Første omgang ble preget av vind og labert tenningsnivå hos begge lag. Levanger hadde knapt et skudd på mål i første omgang. 

Gjestene prøvde derimot å øke tempoet i starten av andre omgang, og fremsto de første 15-20 minuttene som det beste laget på Kristiansund stadion.

Det var allikevel KBK som skapte de største sjansene. Etter 60 minutter mottar Bendik Bye ballen inne i feltet - den påfølgende avslutningen havner dog i treverket, før Levanger får klarert ballen ut av farlig sone. Stor sjanse!

Utover andre omgang, er det KBK som tar over det meste av spillet og er det totalt beste laget - selv om det aldri vil seg helt. 

Bamba får flere store sjanser i løpet av omgangen, men klarer ikke å omsette noen av de i scoringer. På overtid får ivorianeren skutt fra 5 meter, men dessverre går avslutningen knallhardt i stolpen. Vi satser på at de samme sjansene sitter i kassa når seriekampene kommer igjen.

Alt i alt en grei treningskamp for KBK, hvor man får en god gjennomkjøring på mange spillere. 

Nå er det bare å glede seg til mandag 2.april - Lillestrøm SK kommer på besøk. Tre uhyre viktige poeng skal nok en gang deles ut på Kristiansund stadion - denne gangen skal samtlige poeng bli igjen på Nordmøre. 

Vi gleder oss! Velkommen på kamp. 

#KBK #LagetForLidenskap

Annonse fra Eliteserien: