Liridon Kalludra er vårt DNA!

Det er en glede å kunne presentere nyheten om at Liridon Kalludra og Kristiansund Ballklubb har blitt enige om å ta nye steg framover.

Nok en klubblengende fortsetter i KBK. Tidligere denne uka meldte vi om at Andreas Hopmark forlenget, og i dag signerte Liridon Kalludra en avtale med Kristiansund Ballklubb som varer ut 2023.

- Vi er veldig glad for at Liridon er med videre. Han er svært betydningsfull for oss og er en av de mest kreative spillerne i Eliteserien. Han har en viktig rolle i vår spillestil og han er sentral med at ballen beholdes i laget. Mange av de gode angrepene som laget produserer er via Liridon, og slik har det vært siden vi rykket opp i Eliteserien, sier en fornøyd sportslig leder i Kristiansund Ballklubb, Kenneth A. Leren.

Jeg er stolt!
- Jeg er veldig glad for å høre at klubben setter pris på meg, det gjør meg stolt. Det betyr at jeg har gjort noe bra her, men jeg hadde ikke klart det uten alle som jobber i klubben, alle rundt klubben og menneskene i byen. Dere er fantastiske! Det har vært tøffe perioder noen ganger og det hadde ikke godt uten den støtten jeg har fått gjennom årene. Jeg er stolt, sier en  Liridon Kalludra.

KBK sitt DNA
- Liridon er KBK sitt DNA. Fra Liridon kom til klubben første gang i 2010 og til nå har han spilt hele 263 kamper for KBK. Det setter han øverst på vår Adelskalender for KBK i perioden 2004-2020, sier en like stolt daglig leder i Kristiansund Ballklubb, Kjetil Thorsen.

Dette er listen over hvem som har spilt flest kamper for klubben. Kalludra topper denne, med Tor Erik Torske på 2. plass med 255 kamper og Andreas Røsand med 233 kamper på 3. plass.

Ytterligere steg
- Jeg har tro på dette laget og at vi vil ta ytterligere steg.  Hele klubben har potensialer, og jeg merker at alle spillerne brenner for dette, sier en stolt og engasjert Liridon Kalludra

Liridon Kaludra kom til Kristiansund Ballklubb første gang i 2013. Med så mange år i klubben blir han registrert som KBK-utviklet spiller i  NFFs register.

Se bildegalleri av Liridon Kalludra i kjent stil, fra perioden 2017 til nå.
Foto: NTBScanpix

Vi ønsker Liri fortsatt lykke til i Laget for Lidenskap!

#KBK #Lagetforlidenskap

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: