Magisk aften da KBK slo Molde

Publikum på Kristiansund stadion fikk servert et vanvittig derby som sent vil glemmes da KBK slo Molde FK på dramatisk vis

Alt lå til rette for en festaften da KBK og Molde skulle måle krefter i det mange faktisk omtalte som et toppoppgjør før kampen skulle spilles torsdag kveld.

Stadionområdet yret av kampklare nordøringer på fotballens nasjonaldag, 16.mai. Slatlem Corner var fylt til randen, Talgø mathall serverte mat så svetten sprutet og supporterbutikken kokte.

Så til selve kampen - og for en ellevill fotballkamp vi skulle bli vitne til.

Blytung start og ellevilt comeback

Begge lagene gikk ut i fyr og flamme, men Molde var skarpest foran mål og tok en tidlig 1-0 ledelse ved Ohi Omoijuanfo. Rundt 15 minutter senere glipper KBK på en dødball, og en uheldig Bendik Bye er sist på ballen som går sjanseløst forbi Sean McDermott. Blytung 2-0 ledelse til Molde. Publikum ga derimot ikke opp, og manet de mørkeblå opp og frem. Det skulle vise seg å hjelpe stort.

Om Bendik Bye var uheldig på 2-0 målet, var han både dyktig og heldig da reduseringen kom. Bendik Bye drar seg fri og knaller til fra 17 meter - ballen går via Vegard Forren og bak en totalt utspilt Andreas Linde i Molde-målet. KBK reduserer umiddelbart, det er kamp igjen!

Like før pause skal det ta fullstendig av på Kristiansund stadion. KBK får en dødball ute til høyre i god posisjon. Gjertsen slår en fantastisk ball og midtstopper Christophe Psyché er sterkest i feltet og banker ballen i mål. Vi har utlignet!!

Resultatet står seg til pause.

Molde paralysert i 2.omgang

Etter pause blir vi vitne til en kamp hvor KBK spiller på seg mer og mer selvtillit og står høyt mot et spillende Molde-lag. Plutselig glipper det bakerst hos laget fra rosenes by. Molde triller ball i bakre rekker - og helt inn til Linde. Kalludra jager, Linde forsøker en langpasningsfinte, men den går ikke Kalludra på. Svensken strekker ut en fot som treffer ballen, med det resultat at ballen går i mål. KBK har snudd kampen og taket løftes på stadion. 4444 nordmøringer går fullstendig banas på tribunene.

Etter 3-2 målet blir det en kamp hvor vi må forsvare oss og kjempe som løver. KBK er dog mye nærmere 4-2, enn hva Molde er utlignet. Vi har noen vanvittige kontringer ved Thomas Amang og Torgil Gjertsen som er farlig nære scoring.

Etter noen ekstremt nervepirrende sluttminutter, blåser endelig dommer Dag Vidar Hafsås av kampen. Vi har slått Molde FK på hjemmebane fullt fortjent, igjen. Tusen takk for en magisk aften, nå blir det feiring og forberedelser til en vakker 17.mai i morgen.