Mandagskamp mot Ranheim

Det er fortsatt tilgjengelige billetter til kampen mot Ranheim førstkommende mandag

Værmeldingene stråler og KBK skal slå tilbake med seier! To meget gode grunner til å komme seg på kamp når Ranheim gjester Kristiansund stadion på mandag. 

Nok en gang skal supportersangene runge, og stadion fylles med tusenvis av kampklare nordmøringer. Det er endelig klart for hjemmekamp igjen! 

Etter et par skuffende kamper poengmessig for KBK, er laget med hele regionen i ryggen klare for å slå tilbake og sørge for 3 nye viktige poeng i Eliteserien. 

Åpen stadion fra klokken 16:00

Som vanlig åpner vi dørene på stadion allerede fra klokken 16:00.

Talgø mathall serverer burgere, fishan og pizza, Slatlem Corner er klar for fotballvors, supporterbutikken selger KBK-effekter, Møre Drift VIP huser 300 personer med mat og drikke - alle steder vil selvsagt være bemannet av våre fantastiske og blide frivillige som gleder seg til å ta i mot dere! 

To timer før kamp er det altså mulig å få seg forfriskende drikke, god mat og treffe andre lidenskapelige KBK-supportere til fotballvorspiel på Kristiansund stadion. Det er med andre ord èn ting som gjelder på mandag, å komme seg tidlig på stadion. 

Fortsatt både sitteplasser og stå-plasser til salgs 

Det er cirka 70 sitteplasser til salgs fordelt på Notar, KBBL og Abyss-tribunen til mandagens kamp. Det er også mange stå-plasser på 1)-tribunen tilgjengelig for de som foretrekker å stå og synge under kampen i nærheten av Uglan supporterklubb. Hjelp oss å fylle tribunene, og kjøp din billett i dag! 

Ledige billetter til kampen finner du HER

Gjerne hjelp oss å spre ordet - vi ser frem til å spille foran en fullsatt stadion igjen. 

Se folkelivet på Kristiansund stadion før forrige hjemmekamp mot Vålerenga i videoen under:


Annonse fra Eliteserien: