McDermott og Olsen klare for landslagsoppdrag

Sean McDermott og Meinhard Egilsson Olsen har begge fått æren av å representere sine landslag den kommende perioden

KBK har til stadighet de siste par årene hatt enkeltspillere som har representert sine landslag. Nå har to av dem fått æren igjen. Den ene for første gang. 

Sean McDermott har nemlig tilbrakt den siste uken i Algarve, Portugal på treningsleir sammen med Irlands landslagstropp. Den bunnsolide keeperen har levert gode prestasjoner i lang tid for Kristiansund Ballklubb, og det er ingen tvil om at Irlands landslagssjef følger godt med sisteskansen som til daglig holder buret stengt i Baillsund. 

McDermott og resten av laget er nå ferdig med en god treningsuke i perfekte spilleforhold, og reiser videre for å gjøre seg klar til EM-kvalifiseringskamper borte mot Danmark 07.juni og Gibraltar hjemme på Aviva Stadium den 10.juni.

Meinhard E. Olsen møter Lägerbacks Norge

Meinhard Egilsson Olsen kom til KBK forut årets sesong, og ble umiddelbart en publikumsyndling etter sin matchvinnerscoring 6 minutter på overtid mot Tromsø hjemme på Kristiansund stadion for noen uker siden. Han har også fått mye spilletid i cupen så langt i år, og har gjort sakene sine bra når sjansen har bydd seg. 

Nå er innsatsen kronet med uttak til A-landslaget for Færøyene. Egilsson Olsen har vært med på én samling tidligere med landslaget, men kom da inn som reservere og ikke etter direkte uttak. Det kan derfor sies at det er første gang 22-åringen er tatt ut for å representere sitt "drengeland".

Først skal færøyingene måle krefter mot fotballnasjonen Spania den 7.juni, før han skal møte Norge den 10.juni. 

Hovedpersonen selv sier at det er en drøm som går i oppfyllelse nå som uttaket er klart:

- «Det er selvsagt en stor ære å få representere Færøyene. Dette er noe jeg har jobbet for i lang tid, og jeg føler meg mer klar enn noensinne til å bidra. Vi har også noen sinnsykt morsomme matcher mot henholdsvis Spania og Norge, og vi skal selvsagt ta poeng» sier Meinhard Olsen med et smil til kristiansundbk.no.

Sean McDermott og Meinhard Egilsson Olsen er to fantatiske ambassadører for Kristiansund Ballklubb, og vi ønsker begge to masse lykke til med landslagsoppdragene. 

euroquali

 

 

Annonse fra Eliteserien: