Møt opp tidlig før Tromsø-kampen

Salg av billetter til 16.mai kampen mot Molde FK, Hønvika i Slatlem Corner, Fanzone, Talgø mathall og masse liv på Kristiansund stadion før morgensdagens kamp mot Tromsø

Det nærmer seg ny hjemmekamp på Kristiansund stadion med stormskritt. 

I morgen tar vi i mot Tromsø IL til dyst, og håper å spille foran fullsatte tribuner med elleville nordmøringer i kampmodus. 

Her kommer litt informasjon hva som vil foregå på stadion i forkant av kampen i morgen. 

OBS! Stadion-området åpner klokken 15:00 i morgen.
 

Salg av billetter til 16.mai kampen mot Molde FK

Tidligere har vi opplyst om at billetter til hjemmekampen mot Molde ikke kommer til å bli lagt ut for salg på vår hjemmeside. Vi kjører samme prosedyre også i år.

Salget av billetter til kampen mot Molde 16.mai vil selges før kampen mot Tromsø IL i morgen, søndag fra klokken 15:00 i billettluken på Kristiansund stadion. 

NB! Det er kun lov å kjøpe 8 billetter per person.

Vi anbefaler alle som ønsker å sikre seg billett om å møte opp tidlig - da vi vet av erfaring at pågangen er enorm. 

Fanzone

Velkommen til årets første Fanzone!

Søndagens arrangement vil bli avholdt i KFK-hallen grunnet værmeldingene og vi åpner dørene allerede kl. 15.00.

Vi får besøk av MOT og vi kjører quiz for barn og unge hvor premie er 2 gavekort på 500kr. Ballbingen og fotballdarten vil bli satt opp, så det vil bli mulighet for mye lek og morro!

Det vil også være mulig å få ansiktsmaling.

Live-musikk i Slatlem Corner 

Slatlem Corner skal nok en gang fylles til randen, og åpner klokken 15:00. For å sette stemningen ekstra før denne ukens hjemmekamp, har vi leid inn Hønvika Sang og Snekkarlag til å spille. Disse gutta er garanti for god stemning, så velkommen innom Slatlem Corner! 

Mathall og KBK supporterbutikk

Den nye mathallen har vært en stor suksess. Pizza fra pizzabakeren, KBK sin fishan og burgere fra Angus Gaupset serveres av våre flotte frivillige, så her oppfordrerer vi alle til å ta søndagsmiddagen inne i varmen under tak i vår flotte Talgø mathall. 

Supporterbutikken selger årets nye drakter i tillegg til mange andre flotte KBK-effekter. Ta turen innom og sikre deg våre offisielle KBK-produkter. 

Talgø Mathall og Supporterbutikken åpner også klokken 15:00. 

Foto: Odd Inge Teige.
Video: Joachim Borøchstein.

 


Annonse fra Eliteserien: