Nærmer seg utsolgt i KBK-svingen

Billettsalget til kampen mellom Kristiansund Ballklubb og Manchester United på Ullevaal stadion tikker og går

Forrige fredag åpnet forhåndssalget til kampen mellom Kristiansund Ballklubb og Manchester United. Omtrent alle billetter i forhåndssalget ble revet bort på kort tid, og før kampen ble lagt ut på det åpne markedet mandag denne uken var det allerede solgt rundt 8000 billetter. Dette tallet har mer enn doblet seg siden salget åpnet på mandag. 

Fortsatt noen få billetter igjen i KBK-svingen

Av de 3000 plassene som er avsatt til KBK-supportere i VG-svingen er ikke nå mange billetter igjen. Det vil si at man bør være rask på avtrekkeren om man vil sikre seg billett sammen med resten av nordmøringene på Ullevaal stadion tirsdag den 30.juli. 

Vi oppfordrer ALLE med tilknytning til KBK om å kjøpe seg billett i VG-svingen og hjelpe oss med å sette et samlet preg på Ullevaal stadion denne dagen! 

Klikk deg inn HER for å sikre deg billetter til KBK-svingen.

Solid åpning også på det offisielle billettsalget

Mandag denne uken klokken 09:00 åpnet det offisielle billettsalget til kampen. Sjur Mørk, daglig leder i ProUnite AS som er selskapet bak kamparrangementet forteller om et yrende billettsalg:

- «Det har vært god kok helt siden vi slapp billetter på forhåndssalg. Det ser ikke ut til å stoppe med det første da det renner inn med bestillinger hvert minutt. Vi er meget godt fornøyd med åpningen av salget og anbefaler samtidig alle om å sikre seg billett så fort som mulig. Dette blir en festdag for fotballen, og vi gleder oss veldig til å se Ullevaal stadion kledd i rødt og mørkeblått.»

Billetter utenfor KBK-svingen kan kjøpes hos Ticketmaster.

Manager i Manchester United, Ole Gunnar Solskjær og hovedtrener i KBK, Christian Michelsen, gleder seg til kampen i sommer.


 

Annonse fra Eliteserien: