Olivita med vellykket seminar

Onsdag kveld holdt professor Bjarne Østerud og investor Leif Inge Karlsen innlegg for KBK og andre oppmøtte om produktet Olivita

Noen har kanskje sett reklameskiltet på Kristiansund stadion, eller sett Olivita-logoen på baksiden av KBK sin spillershorts i Eliteserien.

Hovedsponsoren som selger produktet Olivita som omtales som "livets olje" holdt i går kveld et seminar for cirka 40 deltagere i Møre Drift VIP på Kristiansund stadion.

Mannen bak produktet heter Bjarne Østerud, som er professor emeritus i biokjemi. Med seg i selskapet har de også den trofaste KBK-støttespilleren Leif Inge Karlsen, som ble en del av det hele tilbake i 2010. Siden den gang har produktet opplevd en sterk vekst, og ambisjonene er store. 

Karlsen arrangerte smakskonkurranse

Bjarne Østerud ble forsinket til arrangementet grunnet trøblete flytrafikk, så Leif Inge Karlsen måtte improvisere og starte showet. Det endte med en smakstest av de forskjellige oljene.

Sammen med fabrikksjef i Fortuna Oils i Kristiansund, Jamal Mohammadi, delte Karlsen ut smaksprøver og ark hvor folk skulle krysse av for hvilke smaker de trodde de smakte på.

Alle som fikk full pott i konkurransen ville få en meget hyggelig julegave fra Olivita før julen ringes inn for fullt, bedyret Karlsen. 

Sel (Olivita) – Laks – OG (Sild & Oliven) var de tre varientene deltagerne fikk smake på.

Olivita4
Tidligere assistenttrener Ole Olsen, hovedtrener Christian Michelsen og driftsjef Truls Skar Helland var selvsagt med på leken

Om noen av de tre klarte full pott vites ikke...

Oljene produseres blant annet ved Fortuna Oils-fabrikken i Kristiansund. Fabrikksjef Jamal Mohammadi fortalte med stor kunnskap om hvordan oljene fremstilles, og hvilket innhold de hadde i grad av antioksidanter og andre ingredienser. 

Selskapet har opplevd en stor kundeøkning de siste årene, og Mohammadi kunne fortelle stolt om at deres team var de eneste i verden som har løst koden med å fremstille sildolje. Han kunne også avsløre at de kom til å ansette flere folk i 2020. 

Olivitabeskjært
Fabrikksjef ved Fortuna Oils i Kristiansund, Jamal Mohammadi serverte deltagerne flere smaksprøver.

Professoren dukket opp til slutt

Et par timer forsinket, så dukket professor Bjarne Østerud endelig opp. Den spreke 79-åringen holdt et meget engasjert foredrag på en liten time, hvor han gikk mer i dybden på hvilke positive effekter oljen har på menneskekroppen. Bjarne fortalte også inngående om sin kunnskap som professor gjennom nesten 40 år, og hvilken bred forskning som var gjort i utviklingen av produktet.

Forsamlingen lyttet til den svært taleføre professoren, og det ble tid til flere spørsmål fra engasjerende lyttere etter foredraget var over. 

KBK drikker Olivita, både på A-lags nivå og i NEAS Akademiet, og kan trygt anbefale produktet. 

Vi takker for en fin kveld, og ser frem til videre samarbeid med Olivita! 

Les mer om produktene, kundeanbefalinger med mer på Olivita sin hjemmeside HER

Olivita3
Andreas Hopmark, Bjarne Østerud, Leif Inge Karlsen og Leo Totev klare for foredrag // Foto: Asgeir Kvalvik

 

Annonse fra Eliteserien: