På tur med KBK til Meekknoken

Et flott følge av samarbeidspartnere og KBK-ansatte gjennomførte onsdag årets «Aksjon Thorsen»

Aksjon Thorsen har blitt et fast innslag hvert eneste år og er en viktig sosial samling for KBK og samarbeidspartnere. I år gikk turen til Meekknoken og Håholmen, og for en fantastisk dag det ble!

Konseptet ble født i 2015, da daglig leder i KBK, Kjetil Thorsen, bestemte seg for å hoppe av lag-bussen og gå fra Dombås til Kristiansund etter årets siste seriekamp det året.

Trofaste samarbeidspartnere stilte sporty opp og gikk flere etapper på turen hjem sammen med den energiske KBK-sjefen. I tillegg bidro alle samarbeidspartnere med et kronebeløp per kilometer de gikk, noe som til slutt ble et godt bidrag til klubbkassen. «Aksjon Thorsen» var i gang. 

Aksjonen ble en stor suksess, og  har naturligvis blitt et fast innslag hvert eneste år siden oppstarten i 2015. Tilsammen er det gått inn over 1,5 millioner kroner til Kristiansund Ballklubb gjennom Aksjon Thorsen - tusen takk til alle samarbeidspartnere som har vært med oss på disse turene! 

Tur til Meekknoken og overnatting på Håholmen

I år gikk turen opp Meekknoken, i et helt fantastisk høstvær. Ikke en sky på himmelen bidro til at utsikten utover vakre Nordmøre ble helt magisk. Turguide Elin Espvik ledet følget på rundt 40 personer trygt opp til toppen, hvor det ble lunsj og noe godt i glasset for alle og enhver. Tor Sevaldsen Bakeri bidro med nydelig oste-baguette til alle, og Angus Gaupset hadde laget spekemat. Terningkast 6 på maten, som vanlig! 

Se intervju med Kjetil Thorsen på toppen av Meekknoken her:


Etter fjellturen ble vi fraktet med buss og etterhvert plukket opp i den idylliske vikingbåten «Vikingknarren», før ferden gikk ut til vakre Håholmen Havstuer.

Her ble det holdt foredrag av Kjetil Thorsen og hovedtrener Christian Michelsen, som ga en god og detaljert status på Kristiansund Ballklubb sin sportslige satsing. Joakim Klæboe og Magne Hoseth fra trenerteamet var forøvrig også med på turen. 

På kvelden ble det servert nydelig sjømat, bacalao og dessert, og det ble selvsagt hyggelig sosialt samvær til sent på kveld. 

KBK ønsker å takke alle samarbeidspartnere som var med på tur - dette var utrolig hyggelig. Vi gleder oss allerede til neste år igjen! 

Her kan du se flere bilder fra dagen: 

Annonse fra Eliteserien: