Poengdeling mot Odds BK

Gjestene tok ledelsen, men en scoring fra Christophe Psyché sikret nok et uavgjort-resultat for et hardtarbeidende KBK

I dag kunne Kristiansund Ballklubb invitere til fotballfest på en strøken og splitter ny kunstgressmatte. Motstander var Telemarkingene fra Odds Ballklubb, som forøvrig slo KBK ut av cupen sist de var på besøk i Kristiansund. Det ble nok et jevnt oppgjør i dag, hvor Odd startet best, men KBK kjempet seg tilbake i kampen og sikret et viktig uavgjort-resultat. 

Dagens KBK-lag:

McDermott, Sørmo, DP Ulvestad, Psyché, Aasbak, Diop, PE Ulvestad, Kalludra, Gjertsen, Bye, Hoven. 

Reserver:

Mbaye, Coly, Sivertsen, Gjesdal, Sørli, Olsen, Isaksen. 

Odd med første stikk

Kampen starter som de pleier å gjøre på Kristiansund stadion. Mye dueller, og veldig jevnt mellom lagene. Det er allikevel Odds Ballklubb som skal ta ledelsen etter et stygt balltap på midten hos KBK. 

Diop mister ballen på vei fremover, og Odd fosser i angrep. Ballen ender hos Njie ute til venstre, som skyter mot lengste hjørne. Skuddet er svakt, men McDermott klarer ikke holde ballen og gir en farlig retur ut i feltet. Børven dukker opp på rett plass til rett tid og får en enkel jobb med å sette inn 1-0. 

KBK kjemper tappert etter scoringen, og skaper noen halvsjanser - men de helt store mulighetene uteblir. Begge lag ligger og venter på kontringer, og er kompakte bakover i banen. En litt rotete første 1.omgang, hvor Odd sin scoring blir den eneste. Telemarkingene kan med andre ord gå inn til pause med ledelse.

Psyché rager høyest og utligner for KBK

Hjemmelaget fortsetter med samme lag etter pausen, og kampbildet er realtivt uforandret i starten av 2.omgang. Etter 55 minutter gjør KBK sitt første bytte for dagen. Ut går Liridon Kalludra, inn kommer Meinhard Egilsson Olsen.

KBK presser seg stadig lengre opp på Odds banehalvdel, og får et par cornere. Det skal til slutt betale seg! Gjertsen slår en flott corner inn fra høyre, og Psyché rager høyest i feltet. Han sender ballen i lengste hjørne med et praktfullt hodestøt, til full jubel for de 4016 oppmøtte på Kristiansund stadion. Scoringen var forøvirig midtstopperens fjerde scoring for året! 

Scoringen gir naturligvis energi til både spillerne og publikum, og KBK er det førende laget etter utligningen. KBK presser på, men bortelaget forsvarer seg godt mot hardtkjempende helter i mørkeblått.

I det 73 minutt kommer gjestene til en enorm sjanse på corner. Ballen slås fra høyre og går gjennom hele feltet. På bakerste står Birk Risa som får en enorm sjanse på åpent mål, men ballen går via låret og i stolpen! Kristiansund stadion puster lettet ut. 

I det 79 minutt gjør KBK sitt andre bytte for dagen. Ut går Bendik Bye, inn kommer Sondre Sørli.

KBK har klart mest ball, men sliter med å spille seg gjennom et lavtliggende Odds-lag. De mørkeblå kjemper seg frem til gode innlegg og cornere, men klarer ikke å få inn den avgjørende matchvinner-scoringen. 

I det 87 minutt kommer Aliou Coly inn for Kristoffer Hoven. 

Det ender uavgjort på Kristiansund stadion, et resultat som begge lag lever godt med med tanke på sjansestatistikk og kampbilde. 

OBS! Allerede på onsdag er det ny hjemmekamp mot Bodø/Glimt. Vi håper å se godt over 4000 tilskuere nok en gang på Norges flotteste stadion. 

Under kan du se høydepunktene fra kampen. 

#KBK #LagetForLidenskap


Annonse fra Eliteserien: