Psyché blir med videre

Den franske stopperen har signert en kontrakt som binder han til klubben ut 2020

Troppen for neste års sesong er i full gang med å settes sammen. I dag ble det klart at Christophe Psyché blir Kristiansund-spiller også de to neste årene. 

Christophe var KBK-spiller fra juli 2011 til desember 2013, før han reiste videre og spilte i HamKam, Sogndal og Banik Ostrava. I høst ble han hentet tilbake til KBK, og har gjort sakene sine svært bra. 

Sportslig leder i KBK, Kenneth André Leren forteller om en spiller som har har overgått forventingene, spesielt i perioden hvor han spilte fast i siste del av sesongen:

«Christophe har etterhvert lang fartstid i klubben, og kjenner Nordmøre og klubben godt. Han kom til oss i høst etter lang periode uten førstelagsfotball pga skade, og har overgått våre forventninger siden den gang. Spilte så å si fast de siste månedene av årets sesong, og var en viktig bidragsyter for oss hele veien inn. 

Psyché er en spiller med bra erfaring fra norsk toppfotball, og er en stopper med både bra tempo og fysikk. I tillegg er han en veldig fin og positiv type å ha i spillergruppen. En viktig signering for KBK som gir oss god konkurranse på stopperplass

KBK er glade for å ha med Christophe Psyché videre i jakten på nye poeng i Eliteserien! 

#KBK #LagetForLidenskap

td3a9a17
Annonse fra Eliteserien: