Sammen skal vi slukke Brann

La oss mobilisere sammen, og vise resten av Norge at KBK har full stadion, med landets beste og mest engasjerte supportere!

Førstkommende søndag spilles den ekstremt viktige kampen mellom Kristiansund Ballklubb og Brann SK på Kristiansund stadion. Kampen er hovedkampen i Eliteserie-runden, og vises i beste sendetid på TV. Avspark er klokken 20:00.

La oss mobilisere sammen, og vise resten av Norge at KBK har full stadion, med landets beste og mest engasjerte supportere!

KBK har spilt to Eliteseriekamper tidligere mot Brann her i byen, og har vunnet begge. Før denne kampen ligger KBK på 6 plass, 3 poeng bak Brann. Det sier litt om hvor viktig denne kampen er. Det er nå vi må trykke til! 

Trykk HERfor å sikre deg billett til kampen

Salg av billetter til lørdagskampen hjemme mot Rosenborg

Salg av billetter til hjemmekampen mot Rosenborg vil skje i billettluka på Kristiansund stadion samme dag som vi spiller mot Brann. Det blir altså kun fysisk salg av kampbilletter til RBK-kampen, søndag den 15.september. Billettsalget til RBK-kampen åpner klokken 17:30 denne dagen - vi anbefaler å være tidlig ute da det pleier å bli stor pågang. 

Resten av stadion-området åpner også 17:30

Vi åpner stadion-området fra klokken 17:30 denne dagen, og håper så mange som mulig tar turen for å kose seg i Slatlem Corner, Talgø mathall og i Fanzone som arrangeres innendørs i KFK-hallen denne søndagen. 

OBS! Fanzone åpnes klokken 18:00.

Møt opp tidlig, og ta middagen på stadion! Vi kan som vanlig friste med både fishan, hamburgere fra Angus Gaupset og pizza fra Pizzabakeren.

Nye varer og drakttilbud i supporterbutikken

Supporterbutikken kan friste med flotte nye produkter, samt et meget godt tilbud på KBKs borte og tredje-drakter.

  • Voksendrakt kr 499,-
  • Barnedrakt kr 449,-

Supporterbutikken åpner dørene allerede klokken 17:00. 

collagemodels

Åpningstider Kristiansund stadion på søndag

  • Supporterbutikken åpner klokken 17:00
  • Billettsalg Rosenborg-kampen 17:30 i billettluka
  • Slatlem Corner åpner dørene 17:30
  • Talgø mathall åpner dørene 17:30
  • Fanzone i KFK-hallen åpner 18:00
brannkbk

 

Annonse fra Eliteserien: