Slik blir sesongoppkjøringen for KBK

Spillere og støtteapparatet er inne sin siste ferieuke. Mandag 13. januar er oppkjøringen mot 2020-sesongen i gang.

KBK-spillerne tok en velfortjent ferie etter sesongens siste kamp og deretter årsfest søndag 1.desember. Mandag 13.januar er spillere, trenere og støtteapparatet i full gang med oppkjøringen mot 2020-seongen.

De første ni dagene vil det bli tester og trening i Kristiansund. Onsdag 22. januar reiser hele laget på den første treningsleiren som også i år går til Maspalomas, Gran Canaria. Treningsoppholdet avsluttes med treningskamp mot Horsens fra den danske Superligaen lørdag 1. februar.

Trener Christian Michelsen og hans menn er tilbake i Kristiansund 3.febuar. Klubbens andre treningskamp spiller vi hjemme på Kristiansund Stadion mot Molde lørdag 8.februar kl.14. Med treningskamp på en lørdag håper vi på godt oppmøte og herlig stemning fra ivrige og forventningsfulle supportere på tribunene.

Allerede fredagen deretter åpner det for et nytt oppgjør, fredag 14. februar kl. 17 spiller vi mot Rosenborg hjemme på Kristiansund Stadion.

I mars er det planlagt tre treningskamper, to av de på bortebane og den tredje er det ikke bestemt arena. Søndag 1.mars mot Brann og vi avslutter oppkjøringen med treningskamp borte mot Aalesund søndag 29. mars. I tilleg skal vi spille mot Ranheim, hvor vi vil komme tilbake til tidspunkt og sted.

I mars er det også satt av en treningsleir nummer to, også i år reiser laget til Marbella i Spania. Også her er det svært godt tilrettelagt for den oppkjøringen laget vil nyte godt av for en ny sesong.

Eliteserien starter vi hjemme mot Start søndag 5.april kl.18. Dette ser vi virkelig fram til, og vi gleder oss til å dele eventyret med hele vårt kjære publikum!

Her kan du kjøpe sesongkort for 2020.

Sesongoppkjøring1