Sterk innsats i eserien

Sindre Ohrstrand og Magnus Hendseth imponerte Esport-Norge under første dag i gruppespillet av Eserien

Tirsdag 9. april ble eSerien endelig sparket i gang. KBK spilte i går kamper mot HamKam, Brann og Ranheim.

Det var mye snakk om Brann og Ranheim som soleklare favoritter i forkant av kampene, men KBK viste at de på ingen måte blir noen kasteball i turneringen.

Først slo Magnus Hendseth HamKam 3-1 på overbevisende vis, før Sindre Ohrstrand sjokkerte alle ved å slå Brann og landslagsspiller Anders Rasmussen i andre kamp. Full pott på de to første kampene. I tredje kamp ble det 5-3 tap sammenlagt mot Ranheim, som også har en landslagsspiller i sin duo, men totalen ble allikevel meget imponernede på Eseriens første dag for KBK. 

Magnus Hendseth var i meget godt humør etter kampene, og er klar på at KBK ikke kommer til å gi seg uten kamp om avansement i denne gruppen:

«Jeg tror ikke de ventet dette av oss. Vi ryster jo Oslo til tider her! Vi er veldig godt fornøyd, og har fått med oss 2 poeng mer enn vi hadde satt oss som mål denne første spilldagen. Nå gleder vi oss veldig til fortsettelsen.»

Rundens spiller

Begge spillerne våre overrasket de fleste som fulgte med i går. Sondre Ohrstrand ble kåret til rundens spiller av Eurosports studio, noe som er en meget sterk prestasjon mtp gruppen vi har havnet i. 

Neste spillerunde for KBK er 23. april, mens det hele avgjøres 7. mai om KBK går til sluttspillet eller ikke. 

Mye spenning i vente med andre ord - sendingen ligger i sin helhet ute på Eurosportplayer om noen ønsker å se opptak av kampene. 

Dette er status på gruppen etter første spilldag i Gruppe A som KBK er en del av:

GruppeA1

 

Annonse fra Eliteserien: