Sterkt bortepoeng i Haugesund

- Dette ble et sterkt bortepoeng mot et revansjesugent hjemmelag, trener Christian Michelsen etter 2-2 og poengdeling i kveldens kamp mot Haugseund.

Trener Christian Michelsen og trenerteamet gjorde sju bytter foran dagens kamp. Av disse var keeper Eirik Holmen Johansen, som spiller sin første kamp for KBK og Faris Pemi Moumbagna stilte for første gang fra start.

Det var Haugesund som har mesteparten av spillet de første minuttene, men Kristiansund tar mer og mer over. Både Faris Pemi og Dan Peter Ulvestad har skudd, men ballen går utenfor. I 20. minutt fyrer Skarsem et skudd fra 20 meter og strått mot mål, men ballen over.

0-1 av Amin Askar
I 23. minutt finner ballen nettmaskene. Det er Amin Askar som setter ballen i mål etter innlegg fra Coly, og det er 0-1 til Kristiansund. Haugesund kommer mer inn i spillet på slutten av omgangen

Og det er Haugesund starter 2.omgangen med langt mer trykk i spillet sitt, og i det 48. minutt header Alexander Ammitzbøll ballen i mål. Haugesund fortsetter å presse på utover i omgangen.

I 68. minutt kommer Sondre Sørli mulighet og skyter hardt fra skrått hold, men baller stryker over. Deretter foretar Kristiansund en del bytter. Erlend Sivertsen, Amin Askar og Olaus Skarsem går ut, og Flamur Kastrati, Liridon Kalludra og Pål Erik Ulvestad kommer inn.

Utligning av Christoph Psyche
Rett etter byttene tar Haugesund ledelsen 2-1 etter at Niklas Sandberg skyter fra skrått hold. To minutter senere, i det  73. minutt får KBK frispark på midtbanen, Aasbak skyter på mål, keeper mister ballen og Christoph Psyche kan heade ballen konsist i mål! Utligning og 2-2.

Etter dette bølger kampen bølger fram og tilbake, men kampen ender med poengdeling på Haugesund stadion.

- Dette ble en sterkt bortepoeng mot et revansjesugent hjemmelag. Men vi har heldigvis mentaliteten på plass og vi greier å ta med et bortepoeng hjem herfra. Jeg er stolt over å ta med oss to bortepoeng i starten av sesongen, sier trener Christian Michelsen etter kampslutt.