Sterkt poeng borte mot Lillestrøm

KBK havnet under etter et uheldig selvmål, men KBK slo tilbake ved Amahl Pellegrino som sikret uavgjort og poengdeling

KBK reiste til Åråsen med stor selvtillit, etter tre strake seiere i Eliteserien. Det ble som forventet en jevn kamp mot Lillestrøm, hvor KBK blant annet bommet på straffe, og scoret selvmål.

Dagens lag: McDermott, Coly, DP Ulvestad, Psyché, Aasbak, PE Ulvestad, Diop, Bye, Kastrati, Kalludra, Pellegrino.

Benk: Mbaye, Hopmark, Gjertsen, Øby, Sivertsen, Sørmo, Sørli.

KBK farlig frempå fra start

Det ble en tett og jevn åpning på kampen, men det var KBK som yppet seg til flest sjanser i 1.omgang. Allerede etter 7 minutter skaper KBK en stor målsjanse.

Christoffer Aasbak sveiver inn et strøkent frispark mot bakre stolpe, der Amahl Pellegrino har løpt seg helt fri. Pelle avslutter på hel volley, men LSK-keeper Marko Maric varter opp med en flott redning.

Etter 20 minutter må LSKs sisteskanse nok en gang i aksjon for å redde hjemmelaget fra å slippe inn. Aliou Coly slår et glimrende innlegg fra høyre og inne i boksen er LSK-stopper Salquist først på ballen, som styrer ballen mot eget mål. Heldigvis for vertene er Marko Maric med på notene nok en gang. Stor sjanse for KBK, hvor LSK slipper med skrekken.

KBK fortsetter å male på fremover, og presser frem en grov pasningsfeil fra Lillestrøm.

Daniel Pedersen slår en grusom støttepasning, som snappes opp av Flamur Kastrati. KBK-spissen kommer alene med keeper, som ser seg nødt til å felle Kastrati da han tar en finte mot høyre. Dommer Tore Hansen peker korrekt på 11-meteren og straffe til KBK.

Stemningen er til å ta og føle på før Flamur skal ta straffesparket. Kastrati skritter selvsikkert opp før han banker ballen hardt ned til sin venstre side - men der ligger Maric og redder! Det er ingen dårlig straffe, men redningen er strålende. Utrolig frustrerende for KBK og Flamur Kastrati.

KBK med uheldig selvmål like før pause

I det 43 minutt spiller Lillestrøm seg gjennom til en flott innleggsposisjon fra venstre. Simen Kind Mikalsen pisker ballen inn foran mål, og KBK-keeper Sean McDermott kommer ut for å avverge. Dessverre så går McDermotts klarering rett i låret på Psyché, og inn i eget mål. Uheldig selvmål like før pause, og LSK kan gå inn i garderoben med en noe ufortjent ledelse.

KBK og Amahl Pellegrino slår tilbake

Allerede i det 47 minutt utligner KBK, og selvsagt er det Amahl Pellegrino som gjør det! Diop slår en fantastisk ball i bakrom mot Pellegrino, som svarer med et flott nedtak og en iskald avslutning i lengste hjørne. Signatur-scoring av den ferske KBK-spissen, som gjør sin fjerde scoring på samme antall kamper. 1-1 på Åråsen stadion.

Etter utligningen blir det en stillingskrig, og to lag som etterhvert virket greit fornøyde med poengdeling.

Lillestrøm var kanskje hakket vassere enn KBK mot slutten av kampen, og skapte noen farligheter - men vi forsvarte oss mesterlig også i dag.

Andreas Hopmark, Sondre Sørli og Torgil Gjertsen kom på banen for KBK ila 2.omgang.

Kampen ender til slutt uavgjort, et resultat som i og for seg er helt greit med tanke på sjanser og banespill i dag.