Stokke forlater KBK

KBK har kommet til enighet med Randers FC om en overgang for Benjamin Stokke.

KBK har kommet til enighet med Randers FC om en overgang for Benjamin Stokke.

KBK ønsker å takke Benjamin for hans bidrag gjennom 1,5 år med klubben i Eliteserien. Benjamin var en viktig bidragsyter til at vi oppnådde en meget god plassering i vår første sesong på toppnivå. I år har dessverre vårsesongen hans vært preget av skaden han pådro seg i første seriekamp. 

Klubben har i lengre tid forsøkt å forlenge Benjamins kontrakt. Han har imidlertid vært tydelig på at han ikke ønsker å forlenge med KBK. Vi har vært kjent med interesse for Benjamin fra ulike klubber de siste månedene. Den siste uken har han uttrykkelig sagt at han ønsker å forlate KBK for å prøve seg i en av disse klubbene. Vi har derfor de siste dagene forhandlet med Randers om en overgang, og kom til enighet sent onsdag kveld.

Dette er en avtale som oppleves som gunstig for KBK, gitt at spilleren kun har fem måneder igjen av kontrakten sin med klubben og derfor kunne gått gratis til en ny klubb fra nyttår av. 

Benjamin har vært en flott ambassadør for KBK, og vi er sikker på at han også vil være det i fremtiden. KBK ønsker Benjamin lykke til i sin nye klubb. 

Benjamin takker Uglan etter hjemmeseieren mot Molde FK 9.juni / Foto: NTB Scanpix 
Annonse fra Eliteserien: