Tap for KBK borte mot Stabæk

Hjemmelaget var best i dagens kamp og vant fortjent da KBK var gjester på Nadderud stadion

KBK skulle reise til Bærum for å ta nye poeng i Eliteserien søndag ettermiddag, men slik ble det ikke. KBK hadde aldri tapt på Nadderud stadion før dagens kamp, men den trenden ble i dag dessverre brutt. Hjemmelaget var best i store deler av kampen, og vant fortjent 2-0 i en kamp hvor KBK aldri kom opp på sitt beste nivå.

KBK stilte med følgende lag til dagens kamp:

McDermott, Sørmo, DP Ulvestad, Psyché, Aasbak, Mido, Isaksen, Bye, Gjertsen, Olsen, Coly

Michelsens gutter startet relativt friskt, men mistet en del energi utover kampen.

Stabæk i ledelsen etter 15 minutter

Stabæk tok ledelsen 1-0 allerede etter 15 minutter ved Kasper Junker, etter litt klabb og babb inne i 16-meteren. KBK skapte noen halvfarlige sjanser, men klarte aldri å skape de virkelig store målsjansene i løpet av 1.omgang. Hjemmelaget skapte mest de første 45 minuttene, og kunne til slutt ta med seg en relativt fortjent ledelse inn til pause.

I pausen gjorde KBK sitt første bytte. Ut gikk Meinhard Olsen, inn kom Kristoffer Hoven.

Stabæk best også etter pause

Også etter pause er det Stabæk som begynner best. Skaper flere sjanser, og KBK har nok med å forsvare seg.

Etter 60 minutter gjør KBK et nytt grep i form av et spillerbytte. Ut går Jesper Isaksen, inn kommer Liridon Kalludra.

Stabæk fortsetter å skape sjanser, og etter 63 minutter kommer Kasper Junker helt alene med keeper Sean McDermott . Sisteskansen gjør dog alt riktig og redder avslutningsforsøket. Godt keeperspill av McDermott!

Stabæk punkterte kampen

KBK prøver å kjempe seg inn i kampen, og vet at de har alle muligheter til å få med seg poeng så lenge det kun står 1-0. I det 80 minutt skjer dessverre det som ikke skal skje, og Stabæk punkterer kampen etter et kremmerhus. Bohinen tar ned en høy klarering fra Coly på elegant vis, drar av et par mann før han smeller ballen opp i nærmeste kryss. Flott scoring og Stabæk har punktert kampen.

Rett etter 2-0 scoringen gjør KBK sitt tredje bytte. Ut går Bent Sørmo, inn kommer Sondre Sørli.

KBK har ikke noe å svare med de siste 10 minuttene, og kampen ender 2-0 til Stabæk. Det blir en kamp hvor KBK aldri kommer seg opp på sitt beste nivå, og Stabæk vinner fortjent.

Nå venter restitusjon og en god treningsuke, før vi tar i mot Mjøndalen hjemme på Kristiansund stadion neste søndag. Her trenger vi fantastisk støtte som alltid - vi håper å se godt over 4000 elleville nordmøringer på tribunen!