Tap i treningskampen mot Molde FK

Molde vant til slutt 3-2 da KBK tok turen til Aker stadion for å spille treningskamp i helgen

Følgende 11 startet for KBK:

Morice Mbaye, Aliou Coly, Dan Peter Ulvestad, Henrik Gjesdal, Bent Sørmo, Jesper Isaksen, Pål Erik Ulvestad, Brent Lepistu, Erlend Sivertsen, Thomas Amang og Flamur Kastrati.

Benken:

Conny Månsson, Christopher Lindquist, Marius Olsen, Elias Flø, Sander Lille-Løvø, Sondre Sørli og Kristoffer Hoven

Molde best i gang

KBK har ikke spilt kamp i Eliteserien siden de møtte Haugesund 19. mai. En treningskamp helga før serien fortsetter mot Mjøndalen om ei uke passet derfor godt, selv om det var flere spillere som ikke var tilgjengelig til kampen.

Det var vertene som startet best. Allerede etter 3 minutter ble Erling Knudtzon spilt gjennom. Alene med Morice Mbaye gjorde han ingen feil, og Molde gikk opp i ledelsen.

KBK slo imidlertidig tilbake allerede etter 26 minutter. Brent Lepistu sendte i vei et skudd, som keeper på merkeligvis slipper under seg. Mål er mål, og stillingen var plutselig 1-1.

Molde hadde flere sjanser i 1.omgang, men keeper Mbaye sto meget godt i KBK-målet.

KBK snudde kampen

Molde gjorde flere bytter i pausen, mens KBK stilte uforandret til de siste 45 minuttene.

Etter 51 minutter får KBK en corner, og det skal vise seg å bli lønnsomt. Henrik Gjesdal får gå upresset opp og gjør ingen feil da han header ballen kontant i mål. KBK har snudd kampen på Aker stadion.

Med cirka en halvtime igjen, kom Sondre Sørli og Kristoffer Hoven inn på banen og erstattet Pål Erik Ulvestad og Thomas Amang. Målscorer Gjesdal måtte gi seg halvveis i andreomgangen, Christopher Lindquist kom inn.

Etter 69 minutter nøler Aliou Coly altfor lenge med ballen som bakerste mann. Molde-spiss Leke James stjeler ballen, og setter ballen iskaldt forbi Mbaye alene med keeper. Stygg feil av Coly, og dermed står det 2-2.

Bent Sørmo hinket av banen et stort kvarter før slutt og ble erstattet av Elias Flø.

Molde avsluttet best

Fem minutter før slutt blir KBK-forsvaret meget passive på en corner, og Vegard Forren fikk en enkel jobb med å nikke ballen i mål fra kort hold. Dermed hadde Molde snudd kampen til sin fordel og ledelse 3-2, som også ble sluttresultatet.

Sander Lille-Løve ble byttet inn tre minutter før full tid, ut gikk spissen Flamur Kastrati. Marius Olsen fikk noen minutter på tampen som innbytter for Dan Peter Ulvestad.