Tap mot Molde

Mange gledelige comeback i treningskampen mot Molde, selv om kampen endte med tap

Fotballferien er over, og for å holde kampformen vedlike spilte KBK og Molde treningskamp på Kristiansund stadion søndag.

Drøyt 1000 tilskuere hadde tatt turen for å se oppgjøret mellom KBK og MFK i nydelig sommervær.

Kampen inneholdt alt det en typisk treningskamp pleier å gjøre. Mange mål, prøvespillere og bytte-bonanza hos begge lag.

Startoppstilling: McDermott, Coly, Baranov, Hopmark, Aasbak, Økland, Øby, Gjertsen, Kalludra, Bamba, Stokke.

Reserver: Månsson, PE Ulvestad, Bjerkås, Sivertsen, Torske, DP Ulvestad, Rødsand, Hoseth, Zakari, Bruseth.

1.OMGANG

Molde tok ledelsen allerede etter 6 minutter på en corner ved Fredrik Aursnes.

Resultatet sto seg til pause. Molde ledet forøvrig fortjent etter å ha hatt god styring på kampen gjennom 1.omgang.

KBK var allikevel godt på høyde tidvis, men manglet det lille ekstra for å få skapt de helt store sjansene.

2.OMGANG

I pausen ble det som forventet mange bytter hos begge lag.

Etter 56 minutter presset KBK høyt, og en håpløs involvering bakover av Hussain gjør at Ådne Bruseth får muligheten alene med keeper. På hel volley, avslutter unggutten vakkert og kontant med venstrefoten til side for en sjanseløs keeper. 1-1 og lagene er like langt.

Etter 62 minutter skal derimot Molde ta ledelsen nok en gang, og igjen scorer de på corner. Tobias Svendsen slår på bakerste stolpe, og der venter Remmer, som helt alene kan heade Molde i ledelsen. Dårlig markering av KBK i den situasjonen.

KBK kjemper godt hele veien og er farlige på kontringer. I det 71 minutt presser hjemmelaget frem en corner. Prøvespiller Magne Hoseth skrur ballen inn på bakerste stolpe, hvor kaptein Dan Peter Ulvestad stiger til værs og header inn utligningen. 2-2!

Når de fleste tror kampen skal ende uavgjort, vil Molde det annerledes. På overtid får bortelaget nok en corner, og igjen omsetter de dødballen i scoring. 3 mål på 3 cornere for Molde i dagens kamp på Kristiansund stadion. Dermed ender det med 3-2 seier til bortelaget.

Månsson, Bjerkås, Sivertsen, Torske, DP Ulvestad, Hoseth, Rødsand, Zakari og Bruseth kom alle inn i løpet av 2.omgang.

Spesielt gledelig var det å se Erlend Sivertsen og Andreas Rødsand i KBK-drakt igjen, som har vært borte lenge grunnet skader og utlån.

Bildeserie: F.Bjerkås

Møt opp på bortekampen mot RBK

Førstkommende lørdag reiser KBK opp til Trondheim for å møte Rosenborg BK på Lerkendal stadion. Det er solgt godt over 800 billetter på bortefeltet - det er derimot drøye 100 billetter igjen til salgs. Ønsker du å sikre deg en av disse billettene, gjør du det ved å trykke deg inn HER

KBK trenger all støtte de kan få denne kampen. Kjøp deg billett, og ta turen til en uforglemmelig og historisk kamp på Lerkendal stadion.