Utsolgt bortefelt mot Strømsgodset

Drammenserne skal spille om overlevelse i Eliteserien, og kommer tilreisende med mange supportere til Kristiansund stadion

Det nærmer seg årets siste seriekamp på Kristiansund stadion.

KBK har nok en gang gjennnomført en sesong vi er veldig godt fornøyde med, og det er godt å slippe nervøsiteten foran det vanvittige nedrykksdramaet som skal finne sted førstkommende søndag. 

Strømsgodset er ett av de utsatte lagene, og kommer til Kristiansund med enorm sult og vinnervilje.

Utsolgt bortefelt

Det samme gjør supporterne. Strømsgodset er kjent for sin gode support, og nå kommer de opp til Kristiansund i hopetall for å støtte laget sitt i den ekstremt viktige kampen. 

Bortefeltet er faktisk helt utsolgt, noe som hører med til sjeldenhetene på Kristiansund stadion.

Det er selvsagt ikke aktuelt å la bortelagets supportere høres best, nå må vi trykke til å fylle stadion til årets siste seriekamp! 

KBK skal avslutte med stil

La oss sammen sørge for at dette blir en minneverdig sesongavslutning med fantastisk trykk på tribunene. La oss vise fotball-norge at KBK ikke tar juleferie før siste spark på ballen er tatt. La oss sammen vise at Kristiansund stadion er en av stadionene i Norge med de beste og mest høylytte supporterne.

Uglan, samarbeidspartnere og alle nordmøringer må bruke kortene sine og komme på kamp! 

Det er den enkle, men særdeles viktige oppfordringen.

Det fortjener også spillertroppen og trenerne som har levert nok en fantastisk sesong. Etter kampen, uansett utfall blir det en takkerunde for spillerne rundt banen. Møt opp og la de kjenne på varmen! 

Har du enda ikke sikret deg billett til kampen? Trykk HER

Slatlem Corner og Talgø mathall åpner klokken 16:00.

Velkommen på kamp!

#KBK #LagetForLidenskap


 

 

 

Annonse fra Eliteserien: