Vanvittig deilig seier etter snuoperasjon

KBK havnet under nok en gang på eget gress, men kjempet som løver og snudde kampen

Dagens lagoppstilling:

McDermott, Sørmo, Coly, Psychè, Aasbak, Hopmark, Aasmundsen, Kalludra, Gjertsen, Bye, Kastrati.

KBK dominerte fra start

Et noe nervøst publikum fikk se KBK ta initiativet fra start i kveldens kamp mot FK Haugesund.

Og det var hjemmelaget som kom til dagens første store målsjanse.

Etter et lite kvarter spilt får Sørmo god tid til å prikke et innlegg fra høyre, og slår perfekt bak forsvarsrekka til Haugesund. Stian Aasmundsen er først på ballen og avslutter på innsiden av stolperota og ut! Meget nære scoring.

Allikevel er det Haugesund som skal ta ledelsen mot spillets gang. Stølås kaster et langt innkast mot Knudsen som vipper ballen elegant videre med hælen, før Skjerve får perfekt volleytreff fra kort hold i lengste hjørne. En god scoring, men KBK-forsvaret burde kanskje vært enda mer på hugget i situasjonen.

0-1 står seg til pause, men publikum og Uglan applauderte sitt eget lag inn til pause. En god omgang av KBK.

Hjemmelaget fortsatte det gode spillet i andre omgang

KBK fortsetter sitt gode spill etter pause, og det er utrolig deilig og fortjent når vi utligner i det 63.minutt. Nok en gang er det Kastrati som viser seg frem som den krigeren han er. Kristiansund kjører en kort variant ved en corner og Aasmundsen sender ballen mot mål. Haraldseid er uheldig og klarerer ballen bakover, som gir Flamur Kastrati muligheten fra kloss hold. Dommer Hafsås diskuterer en offside med linjedommeren, men godkjenner til slutt målet. Vi er tilbake i kampen!

Det skulle ikke gå lange tiden før hele Kristiansund stadion gikk til himmels. Drøye 15 minutter etter utligningen er KBK farlige i Haugesunds boks nok en gang. Aasbak sveiper inn et frispark, og det klareres kort ved streken som gir Liridon Kalludra muligheten på retur. Svensken sender ballen ned i hjørnet fra seks meters hold. Vi har snudd kampen!

Det blir laaange 20 minutter etter at vi tar ledelsen, og hjemmelaget blir tidvis spilt veldig lave. Allikevel forsvarer KBK seg heroisk, og ror inn en meget viktig hjemmeseier til slutt. Denne trengte vi nå - en fantastisk følelse.

Tusen takk for støtten til publikum som trosset vær og vind for å heie oss frem i dag. Dere er uvurderlige!