- Vi har konkurranse over hele fjøla

Det ble en god gjennomkjøring til tross for minusgrader og litt rufsete vær under helgens KBK internkamp

Det ble to litt kortere omganger i det som ble en jevn kamp når KBK spilte sin første i internkamp for året.

Alle spillere virket friske og heltent på å vise seg frem. En håndfull spillere som sliter med større og små skader var fraværende. (Coly, Gjesdal, McDermott, Baranov, Pål Erik Ulvestad og Økland)

Magne Hoseth og Tor Erik Torske var hentet inn til internkampen for å fylle inn plassene til de som var borte.

Målrikt og jevnt

Og det var nettopp klubblegenden Tor Erik Torske som åpnet ballet og scoret kampens første mål etter en kontring tatt rett ut i fra læreboken.

Få minutter senere økte Benjamin Stokke på et pent gjennomspill i midten fra en kvikk Joakim Bjerkås.

Rett før første omgang var over fikk også Dao Bamba tegnet seg på scoringslisten. Ivorianeren viste god teknikk og hurtighet når han dro seg fri på høyresiden og la en perfekt pasning til Hainikoye som kunne  bredside ballen i åpent mål. Om du ikke kjenner til sistnevnte spiller er det forståelig. Boubacar Soumana Hainikoye (19) er en angrepsspiller fra Niger, som er på prøvespill for KBK denne uken.

I 2. omgang utlignet Bamba selv til 2-2 etter at nykommeren Bent Sørmo gjorde det meste av forarbeidet på høyresiden.

Deretter snudde kampen til 2-3 etter at Erlend Sivertsen ble felt etter et godt raid på venstresiden som resulterte i scoring og straffe. Bamba var sikker som banken fra elleve meter.

Michelsen fornøyd

- «Vi har fått inn noen herlige typer som gir energi i gruppa. De hever de guttene vi allerede har, og så kommer de inn med sin egen kvalitet. Det er alltid deilig og sunt for en gruppe med nye fjes. Det som er vanskelig når man kommer opp på et ok nivå, er å finne de typene som hever oss ytterligere. Nå har vi konkurranse over hele fjøla» sier Michelsen.

Treningskamp mot Vålerenga

Førstkommende fredag skal KBK spille treningskamp mot Vålerenga i Valhall Arena. Kampen starter 13:30.

Headerfoto: Rune Edøy / Tidens Krav